«Σασμός» spoiler: Έτσι πεθαίνει η γιαγιά Ειρήνη
Tv Spoilers

«Σασμός» spoiler: Έτσι πεθαίνει η γιαγιά Ειρήνη

«Σασμός» spoiler: Έτσι πεθαίνει η γιαγιά Ειρήνη

Ποιος φέρνει τη γιαγιά σε κατάσταση θανάτου και ποιος θα τη βρει λιπόθυμη;

Γεμάτος ανατροπές και δυσάρεστα γεγονότα έρχεται στον τρίτο κύκλο της σειράς, «Σασμός, ο επίλογος», με τους τηλεθεατές να αδημονούν για την μεγάλη πρεμιέρα.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η γιαγιά Ειρήνη έχει ταραχτεί πλήρως με την άφιξη του Ανδρέα Βρουλάκη. Και θα ταραχτεί ακόμα περισσότερο μετά από έναν έντονο διάλογο που θα έχουν.

Η λογομαχία με τον Αντρέα Βρουλάκη που την οδηγεί στο νοσοκομείο

Η γιαγιά θα είναι η τελευταία που θα κάνει μια προσπάθεια να ζητήσει από τον Αντρέα να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του για χάρη του μικρού Πετρή.

Τον καλεί στο σπίτι της μαζί με τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο και τους δηλώνει ότι αν δεν δεχτούν τον γάμο της Αργυρώς με τον Αστέρη θα τους ξεγράψει από ανίψια της.

Στο ραντεβού πάει μόνο ο Αντρέας που της μιλά άσχημα.

«Κατέω τι θες να μου πεις, για τους αρραβώνες, τον σασμό και άλλες κουζουλάδες. Λυπάμαι θεία που τα χρόνια έχουν θολώσει τη ματιά σου» της λέει χωρίς σεβασμό. «Ο σπόρος είναι βρώμικος, σάπιος» λέει για τον μικρό Πετρή.

Η γιαγιά χάνει την ψυχραιμία της και του λέει ότι είναι άδικος.

«Άδικος; Ενδιαφέρουσα λέξη. Θες να μιλήσουμε για αδικίες; Όπως αυτή απέναντι στη μάνα μου; Ξέρεις άλλωστε για τη σχέση της με τον Ρούσσο Σταματάκη. Αυτός τη σκότωσε. Τον αγαπούσε και εκείνος την κορόιδευε» της λέει και η γιαγιά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

«Δεν θα ησυχάσω αν δεν τους δω να καταστρέφονται» λέει για τους Σταματάκηδες και φεύγει έξαλλος από το σπίτι της γιαγιάς Ειρήνης.

Το γεγονός ότι ο Ανδρέας δεν έρχεται για σασμό αλλά για εκδίκηση την καταβάλει ολοένα και περισσότερο και σωριάζεται.

Ο Αστέρης βρίσκει τη γιαγιά λιπόθυμη

Από όσα συμβαίνουν και τις τύψεις που τη βαραίνουν βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι, με τον Αστέρη να την βρίσκει και να προσπαθεί να ελέγξει αν έχει σφυγμό.

«Σκοτάδι εκύκλωσε το σπίτι μας. Και το αίμα τρέχει χωρίς σταματημό. Τρεχάτε να σωθείτε», του λέει καρφώνοντας το βλέμμα της στο κενό.

Αφού έχει καλέσει και την Αργυρώ που βρίσκεται μαζί με την Μαρίνα στο καφενείο του Παντελή, καλεί και το ασθενοφόρο και την πάνε στο νοσοκομείο.

Τα πράγματα δεν φαίνονται αισιόδοξα με τον γιατρό να τους ενημερώνει πώς η γιαγιά Ειρήνη έχει υποστεί οξύτατο έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Στην είδηση αυτή τους προετοιμάζει και για τα χειρότερα που είναι….ο θάνατος!

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Λάλος: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πολύ δυνατός συμπαίκτης, έχουμε πολλές σκηνές μαζί»