Σασμός spoiler: Η Αργυρώ πιάνει στα πράσα τον Αστέρη με τη Σάντρα
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ πιάνει στα πράσα τον Αστέρη με τη Σάντρα

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ πιάνει στα πράσα τον Αστέρη με τη Σάντρα

Ο έρωτας της Σάντρας Μαραθάκη για τον Αστέρη Σταματάκη φουντώνει

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, με το αγαπημένο ζευγάρι, τους #ΑΑ, Αστέρη και Αργυρώ, να περνούν μεγάλη κρίση στη σχέση τους, καθώς τρίτο πρόσωπο προσπαθεί να μπει ανάμεσά τους.

Η Σάντρα Μαραθάκη, η κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, μετακομίζει στην Άνω Ποριά και ερωτεύεται τον Αστέρη, από την πρώτη στιγμή που τον βλέπει.

Η Σάντρα, έδειξε από την πρώτη στιγμή να γοητεύεται τον Αστέρη, ενώ σύντομα θα την παρακολουθήσουμε να ακολουθεί φανατικά τον άντρα σε κάθε του βήμα, σε σημείο που θα το καταλάβει ακόμα και η Αργυρώ, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ.

Η Αργυρώ τους πιάνει στα πράσα

Όταν μάθει πως εκείνος είναι ερωτευμένος με την Αργυρώ θα απογοητευθεί, αλλά δεν θα πτοηθεί. Αντιθέτως θα βρίσκει καθημερινά δεκάδες αφορμές για να βρεθεί κοντά του.

Μία από αυτές θα είναι για να του ζητήσει προσφορά για τα αλουμίνια του Κέντρου Υγείας που θα αναλάβει.

«Θα έρθω λίγο αργότερα να δω τα αλουμίνια, πρέπει να τελειώσω μια παραγγελία», θα της πει ο Αστέρης που θα είναι πολύ ευγενικός απέναντί της, όμως εκείνη βλέποντάς τον τυπικό και ενώ θέλει να βρεθεί ακόμα πιο κοντά του, θα γδάρει επίτηδες το χέρι της, προκειμένου εκείνος να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Όντως θα της φέρει οινόπνευμα και θα της πιάσει το χέρι για να το περιποιηθεί.

«Τσούζει, φύσα το», θα του πει και ο Αστέρης που θα δει το κορίτσι να πονά, θα κάνει ό,τι του ζήτησε. Θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό της, όμως για κακή του τύχη εκείνη τη στιγμή θα εμφανιστεί η Αργυρώ.

«Αστέρη τι κάνεις», θα τον ρωτήσει και η ταραχή του θα φανεί, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ.

Αναλαμβάνει ο Μαθιός

Ο Αστέρης θα εξηγήσει στη γυναίκα του τι συνέβη με την κόρη του Δημήτρη κι εκείνη θα καταλάβει. Ο Μαθιός, αντίθετα, που θα του περιγράψει τις κινήσεις της Σάντρας, θα του μιλήσει ξεκάθαρα.

«Όλοι έχουμε δει πώς σε κοιτάζει. Μήπως σε γουστάρει; Και γιατί ήρθε στο μαγαζί να σε βρει;», θα τον ρωτήσει και ο Αστέρης θα απαντήσει: «Από πού κι ως πού να με γουστάρει; Ούτε που την ξέρω. Ήρθε να δώσουμε προσφορά για τα κουφώματα».

Ο Μαθιός θα του πει ότι θα πάει εκείνος, γεγονός που θα πυροδοτήσει την έκρηξη της Σάντρας που δεν θα δει τον Αστέρη. «Είχε δουλειές ο Αστέρης και ήρθα εγώ. Σε πειράζει;», θα τη ρωτήσει με εκείνη να αποκρύνεται:

«Όχι, απλά εκείνον τον γνωρίζω. Έχουμε πει και δέκα κουβέντες».  Τότε ο Μαθιός θα την αποστομώσει: «Και χρειάζεται να έχουμε πει κουβέντες για να βάλουμε πόρτες και παράθυρα;».

Λίγες ημέρες αργότερα, η κοπέλα θα εμφανιστεί ξανά στο αλουμινάδικο αργά το βράδυ, όπου δουλεύει ο Αστέρης. Θα προσπαθήσει και πάλι να του τραβήξει την προσοχή, όμως αυτή τη φορά ο Αστέρης θα εκφράσει την ενόχλησή του.

Ενοχλημένη θα είναι φυσικά και η Αργυρώ και δεν θα διστάσει να μιλήσει για τις κινήσεις της Σάντρας στη Στέλλα, η οποία γνωρίζει το κορίτσι χρόνια. Και πάλι όμως, η Σάντρα δεν θα σταματήσει να ακολουθεί κατά πόδας τον μικρό γιο της Καλλιόπης, μέχρι να πάρει αυτό που θέλει.

Διαβάστε ακόμα

Σασμός – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: To spoiler για την «αντροχωρίστρα» Σάντρα – «Θα μπει και…»