Σασμός spoiler: Η Εύα νεκρή στη φυλακή
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Η Εύα νεκρή στη φυλακή

Σασμός spoiler: Η Εύα νεκρή στη φυλακή

Η αδερφή του Φαρμάκη παρόλο που έχει μπει στη φυλακή, συνεχίζει να απασχολεί τους κατοίκους της Άνω Ποριάς και τον εισαγγελέα

Ακόμα ένας θάνατος έρχεται στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Τα χτυπήματα στην Άνω Ποριά φαίνεται να μην έχουν τέλος, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ. Μετά το σημείωμα που θα λάβουν ο Μαθιός και η Βασιλική με την απειλή για το αγέννητο παιδί τους, ο εισαγγελέας αλλά και η Στέλλα, θα νιώθουν να απειλούνται. Κυρίως η τελευταία, που θα της καρφώσουν μια σύριγγα στον λαιμό και θα την αφήσουν αναίσθητη στη μέση του δρόμου.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο μυστικός αστυνομικός που θα τη φιλάει, τον οποίο και θα έχουν παγιδεύσει, θα ενημερώσει την αστυνομία και η Ντίνα μαζί με έναν συνάδελφο της θα ακολουθήσουν τον άντρα που ήθελε να κάνει κακό στη δικηγόρο.

Όταν ο άντρας του απειλήσει με όπλο, η Ντίνα θα τον πυροβολήσει θανάσιμα. Η τελευταία, μαζί με τον Αντώνη και τον Γιώργο, σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως αυτός ήταν ο μασκοφόρος με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι, δηλαδή ο άντρας που άφηνε απειλητικά σημειώματα στους κατοίκους της Άνω Ποριάς.

Ο Χρήστος στα ίχνη της Εύας

Μετά την αναγνώριση του άντρα, ο Χρήστος θα είναι σίγουρος πως το χτύπημα στην αγαπημένη του Στέλλα, είχε οργανώσει η Εύα από τη φυλακή για να τον εκδικηθεί για τη φυλάκισή της. Έτσι διατάζει τον Γιώργο να πάει να τη βρει και να πάρει την ομολογία της.

Την ίδια στιγμή και η Βασιλική θα θέλει να συναντήσει τη γυναίκα που απειλεί το παιδί της, αλλά και ο παπάς. Κανείς όμως από όλους δεν θα καταφέρει να φτάσει στην Εύα, τη γυναίκα που μέχρι πριν από λίγο καιρό τάραζε όλους με τις κινήσεις της, αφού θα βρεθεί νεκρή στη φυλακή.

Την αναγγελία του θανάτου της κάνει γνωστή στον Χρήστο ο διευθυντής των φυλακών.

«Έχω μια δυσάρεστη εξέλιξη για εσάς κύριε εισαγγελέα. Η Ευανθία Φαρμάκη βρέθηκε νεκρή στο κελί της», θα του πει και ο Χρήστος θα σκοτεινιάσει. Ο Παύλος θα είναι εκείνος που θα πληγωθεί βαθιά από την απώλειά της, αφού όλα τα στοιχεία θα δείχνουν πως ακολούθησε τα βήματα του αδελφού της, δηλαδή αυτοκτόνησε.

Διαβάστε ακόμα

Σασμός spoiler: Το ύπουλο σχέδιο της Σάντρας για να διαλύσει τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ