«Σασμός» spoiler: Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες, ο Παύλος προκαλεί και ο Αστέρης προσεγγίζει την Αργυρώ για ειρήνη
Σειρές

«Σασμός» spoiler: Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες, ο Παύλος προκαλεί και ο Αστέρης προσεγγίζει την Αργυρώ για ειρήνη

«Σασμός» spoiler: Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες, ο Παύλος προκαλεί και ο Αστέρης προσεγγίζει την Αργυρώ για ειρήνη

Τα νέα της διαθήκης του Άγγελου αναστατώνουν όλο το χωριό

Όσο προχωρά η πλοκή στον «Σασμό» τόσο κορυφώνεται το ενδιαφέρων των τηλεθεατών για αυτά που θα συμβούν στις ζωές των αγαπημένων τους χαρακτήρες.

Η ερχόμενη εβδομάδα έρχεται με συνταρακτικές εξελίξεις καθώς τα νέα της διαθήκης του Άγγελου αναστατώνουν όλο το χωριό. Ο Αστέρης θα προσεγγίσει την Αργυρώ με την ελπίδα να δεχτεί την πρότασή του για ειρήνη την ώρα που η οργή της Καλλιόπης δεν λέει να καταλαγιάσει για τα χωράφια της που πέρασαν σε χέρια Βρουλάκηδων.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 37

O Παύλος, ενθουσιασμένος για τα κτήματα, γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και τον Αστέρη, κερνώντας τους στο καφενείο για τις χαρές του. Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. Ο Αστέρης κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ, που πηγαίνει στο σπιτάκι να τον βρει, ενώ ο Σταύρος και ο Βαγγέλης την παρακολουθούν.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 38

Τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου αναστατώνουν το χωριό. Η Μαρίνα που προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το μυστικό της γιαγιάς για τη ζωή της, έρχεται αντιμέτωπη με την επόμενη και πιο σκληρή δοκιμασία, ενώ ο Αντώνης βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το σχέδιο του Ευθύμη και τον Λευτέρη. Εκείνος από την άλλη, πρέπει να βρει λύση για τον ίδιο, αλλά και τη Θοδώρα που επιστρέφει στη ζωή του για τα καλά. Καθώς ο Μαθιός αρχίζει πια να συγκρούεται με τον Νικηφόρο και ο Παύλος γιορτάζει για τη νίκη του, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί τη μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 39

Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου. Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της.  Παράλληλα ο Λευτέρης κάνει πρόταση στη Θοδώρα να μείνουν μαζί κι εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει, ενώ η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά. Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρα του Νικηφόρου και του Μανώλη.  Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 40

Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζει και στην ίδια ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ο Παντελής επισκέπτεται καταρρακωμένος από τη φυγή της Θοδώρας τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο και έρχονται πιο κοντά. Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει.