Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη χαστουκίζει τον Νικηφόρο! Δείτε την σκηνή
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη χαστουκίζει τον Νικηφόρο! Δείτε την σκηνή

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη χαστουκίζει τον Νικηφόρο! Δείτε την σκηνή

Μια πολύ έντονη σκηνή από το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς Σασμός

Ο τρίτος κύκλος της σειράς Σασμός ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στον Alpha και στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από αυτό το επεισόδιο.

Στην αποκλειστική αυτή σκηνή, η Καλλιόπη χαστουκίζει τον Νικηφόρο στον διάδρομο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο Μαθιός πυροβολημένος από τον γιο του όπως θα μάθει και επιρρίπτει ευθύνες στην καπετάνισσα.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου;

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που θα τον φέρει σε σύγκρουση, όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον καλύτερό του φίλο, με μια κουβέντα, από την οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό, την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη, παραμένουν άκαρπες. Ο Παύλος καταρρέει, ενώ η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται. Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του. Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στο χωριό.

Διαβάστε επίσης:

«Σασμός»: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα και στα πρώτα επειδόσια