«Σασμός» spoiler: Η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο γάμος της με τον Μάρκο ήταν προξενιό και καταρρέει
Tv Spoilers

«Σασμός» spoiler: Η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο γάμος της με τον Μάρκο ήταν προξενιό και καταρρέει

«Σασμός» spoiler: Η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο γάμος της με τον Μάρκο ήταν προξενιό και καταρρέει

Όλες οι εξελίξεις στη σειρά την επόμενη εβδομάδα

Σε νέες περιπέτειες θα μπουν οι ήρωες της σειράς του Alpha «Σασμός» όπως θα δείτε και στις περιλήψεις των επεισοδίων της νέας εβδομάδας.

Η Μαρίνα θα μάθει μια πικρή αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη, ότι ο γάμος της με τον Μάρκο ήταν προξενιό και καταρρέουν τα πάντα γύρω της.

Η Αργυρώ θα συναντήσει τον Αστέρη στο  αεροδρόμιο αλλά δεν ξέρει ότι ο Σταύρος τους παρακολουθεί και θα εκδικηθεί.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33

Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες, ενώ την ίδια ώρα στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34

Η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζουν την Μαρίνα. Ο Αστέρης αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη. Σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 35

Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Άσπα. Η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Ο παπα- Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη. Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 36

Η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή σιγά σιγά στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Μανόλης κάνει στο Νικηφόρο μια επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει.