Σασμός spoiler: Ο Αντρέας μαθαίνει ότι είναι Σταματάκης και εξαφανίζεται από την Άνω Ποριά
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Ο Αντρέας μαθαίνει ότι είναι Σταματάκης και εξαφανίζεται από την Άνω Ποριά

Σασμός spoiler: Ο Αντρέας μαθαίνει ότι είναι Σταματάκης και εξαφανίζεται από την Άνω Ποριά

Οι υποψίες της εξαφάνισης του Βρουλάκη πέφτουν στην Καλλιόπη αλλά...

Στην Άνω Πόρια αποφάσισε να έρθει ο Αντρέας Βρουλάκης μετά την αποφυλάκισή του στη σειρά, Σασμός, προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Παρότι στην αρχή οι συγγενείς του τον αγκάλιασαν και δεν είχαν βάλει με το νου τους το κακό, η δίψα για εκδίκηση τον έφερε αντιμέτωπο με πολλούς.

Ακόμη και ο αδερφός του όσο και αν τον αγαπά δεν είναι διατεθειμένος να εμπλακεί μαζί του ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια!

Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να πάρει τα χωράφια που του ανήκουν έχοντας στα χέρια του το γράμμα της μάνας του αλλά σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ η γιαγιά Ειρήνη θα του ανάψει φωτιές.

Έχοντας πάει να δει την Καλλιόπη της αναφέρει πως στα χέρια της έχει ένα χαρτί που αποδεικνύει ότι το μερίδιο του ανήκει.

Ή θα του δώσει τα χρήματα και θα φύγει ή θα ξεκινήσει πόλεμος ανάμεσά τους, με την Καλλιόπη να μην αντιδρά σπιθαμή στους εκβιασμούς του.

Όταν πήγε ξανά στη γιαγιά Ειρήνη εκείνη αποφάσισε να πει την αλήθεια! Τόσο ο Αντρέας όσο και ο Τηλέμαχος είναι γιοι του Ρούσσου, άρα είναι και αυτοί Σταματάκηδες.

«Τι είναι τώρα αυτό θείε; Κάποιο νέο αστείο για να με διώξεις μια και καλή από το χωριό;», της λέει σοκαρισμένος.

«Όχι αγόρι μου! Ο λόγος που έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό και δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό για το γράμμα της Μαρίας είναι αυτός! Φοβόμουν την αντίδρασή σου. Για αυτό σε παρακαλούσα να φύγεις για να μη μάθεις αλλά εδά δεν έχω άλλη επιλογή. Γιατί η αλήθεια μπορεί να σε σκότωνε», του απαντά η γιαγιά Ειρήνη.

Έτσι, ο Βρουλάκης εξαφανίζεται, κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται καθώς τα ίχνη του έχουν χαθεί για πάντα και στο στόχαστρο μπαίνει η Καλλιόπη.

Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να ανοίξει το στόμα της και να πει όλη την αλήθεια!

Διαβάστε επίσης

Σασμός – Twitter: «Εύα και Βαγγέλης για πόσο καιρό θα μας πρήζουν ακόμα;»