«Σασμός» spoiler: Ο Παύλος σκοτώνει τον Φαρμάκη – Έκτακτο επεισόδιο (9/7)
Tv Spoilers

«Σασμός» spoiler: Ο Παύλος σκοτώνει τον Φαρμάκη – Έκτακτο επεισόδιο (9/7)

«Σασμός» spoiler: Ο Παύλος σκοτώνει τον Φαρμάκη – Έκτακτο επεισόδιο (9/7)

Εκτάκτως και απόψε η σειρά

Με ένα έκτακτο επεισόδιο απόψε 9/7 στις 21.00 η σειρά «Σασμός» μπαίνει στην τελική της ευθεία για φέτος.

Στο αποψινό επεισόδιο μάλιστα θα ακουστεί και το νέο τραγούδι που γράφτηκε από τον Γιάννη Κότσιρα και τον Νίκο Τερζή, η «Ρωγμή» που ερμηνεύει η Μυρτώ Βασιλείου.

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια. Αναμνήσεις από το παρελθόν πνίγουν τη Στέλλα, που θα μάθει μία είδηση, η οποία θα την αφήσει άφωνη. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται πιο κοντά, ενώ η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.

Έρχεται το τέλος του Φαρμάκη

Σύμφωνα με το spoiler του Τηλεθεατή, ο Παύλος θα μάθει ότι ο επιστήθιος φίλος του, ο Ευθύμης κρύβεται πίσω από τον παραλίγο θανάσιμο τραυματισμό του Αντώνη που μπήκε ασπίδα μπροστά στη Μαρίνα καθώς η σφαίρα προοριζόταν για εκείνη.

Ο νους του θολώνει και αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Ευθύμη. Τον συναντά στο οινοποιείο όπου κρύβεται και τον δολοφονεί χωρίς κανέναν δισταγμό με μαχαίρι σε μία σπαρακτική σκηνή.