Σασμός spoiler: Ο Χρήστος χαροπαλεύει! Τον χτυπούν βάναυσα με στειλιάρι και…
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Ο Χρήστος χαροπαλεύει! Τον χτυπούν βάναυσα με στειλιάρι και…

Σασμός spoiler: Ο Χρήστος χαροπαλεύει! Τον χτυπούν βάναυσα με στειλιάρι και…

Ποιος θα οργανώσει το ψυχρό δολοφονικό χτύπημα;

Οδεύουμε σιγά σιγά προς το μεγάλο φινάλε του Σασμού και οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με το TV24, σύντομα θα δούμε τη ζωή του Χρήστου Γιακωβάκη να κινδυνεύει καθώς μέλη ενός κυκλώματος που είχε εξιχνιάσει στο παρελθόν αρχίζουν να τον απειλούν και ένα από τα χτύπημα μάλιστα θα γίνει μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

 Tην πρώτη φορά του θα του τηλεφωνήσουν από άγνωστο αριθμό και θα του μηνύσουν πως ετοιμάζονται να πάρουν εκδίκηση από εκείνον. Τη δεύτερη θα του σκάσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Την τρίτη θα του στείλουν στο γραφείο μια φωτογραφία της Στέλλας τονίζοντάς του πως την έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Η τέταρτη και πιο σημαντική απειλή του κυκλώματος θα είναι όταν μπουν στο σπίτι του εισαγγελέα καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους και αφήνοντας του ένα βραχιόλι της.

Ο εισαγγελέας όχι απλά θα θορυβηθεί αλλά και θα ζητήσει βοήθεια από τον Αντώνη και τον Γιώργο.

Η Στέλλα θα προβληματιστεί με την απομάκρυνση του Χρήστου και θα ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος θα της πει την αλήθεια που όμως δεν θέλει να πιστέψει με τον εισαγγελέα να αναγκάζεται να μιλήσει και στον πατέρα της.

Όλα θα αλλάξουν, όμως, όταν η όμορφη δικηγόρος μάθει για το χτύπημα κουκουλοφόρου στον εισαγγελέα. Συγκεκριμένα θα μπουκάρουν στο σπίτι του και ενώ θα μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αντώνη θα δεχτεί ένα πισώπλατο χτύπημα με στειλιάρι από άγνωστο άντρα.

Ο Χρήστος θα σωριαστεί στο πάτωμα και ο άντρας θα το βάλει στα πόδια. Το χτύπημα είναι βαρύ, ο Χρήστος θα νοσηλευτεί και η Στέλλα δεν θα φύγει από κοντά του ούτε στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Η Σάντρα κορτάρει τον Αστέρη και το Twitter ξεκίνησε το #cancel της – «Θέλει ξεμάλλιασμα!»