Σασμός spoiler: Οι παλιές φωτογραφίες «καίνε» την Εύα που ξεσκεπάζεται
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Οι παλιές φωτογραφίες «καίνε» την Εύα που ξεσκεπάζεται

Σασμός spoiler: Οι παλιές φωτογραφίες «καίνε» την Εύα που ξεσκεπάζεται

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός!

Οι εξελίξεις αφορούν και την Εύα, της οποία η αληθινή ταυτότητα γίνεται επιτέλους γνωστή.

Κατά την άφιξή της στην Κρήτη, η Εύα, συστήθηκε σε όλους ως μία επιχειρηματίας που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και κάνει επενδύσεις. Άπαντες της άνοιξαν την καρδιά και τα σπίτια τους και αγκάλιασαν το όραμά της, που θα βοηθούσε στην ανάδειξη του τόπου τους.

Κανείς δεν υποψιάστηκε, παρόλο που πολλάκις εισέβαλε στα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων του χωριού, σύντρομα όμως, η πραγματική ταυτότητά της θα γίνει γνωστή. Σε αυτό δεν θα βοηθήσουν τα κρυφά μηνύματα με υπογραφή τη μάσκα, που αφήνει σε όλους όσοι θεωρεί εκείνη ότι μπορεί να εμπλέκονται με τον θάνατο του αδερφού της.

Οι παλιές φωτογραφίες

Η πραγματική αφορμή, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, θα προκύψει από παλιές φωτογραφίες που κρατάει σε ένα ντουλάπι ο Δημήτρης Μαραθάκης. Ο γιατρός της Άνω Ποριάς, που από την αρχή της γνωριμίας του με την Εύα της είχε πει ότι το πρόσωπό της του θυμίζει κάτι πολύ γνώριμο, θα βρει κάποιες ξεχασμένες παλιές φωτογραφίες, που θα δείχνουν εκείνη με τον αδερφό της τον Ευθύμη, πριν από πολλά χρόνια.

Αρχικά θα μιλήσει με τον Παύλο και θα προσπαθήσει να τον παραπλανήσει. «Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν και δεν έχουν συγγένεια. Δεν μοιάζει στην αδερφή του φίλου μας», θα του πει, αλλά ο Δημήτρης θα επιμείνει πως Εύα, ήταν το όνομα του κοριτσιού της φωτογραφίας, αλλά και ότι είναι ίδιες.

«Έχουν όμως το ίδιο βλέμμα. Το βλέμμα στον άνθρωπο δεν αλλάζει, Παύλο», θα τονίσει. Μάλιστα, ο καρδιακός του φίλος, για να τον αποπροσανατολίσει σε μια επόμενη σχετική κουβέντα τους, θα του πει ότι η αδερφή του Ευθύμη είχε μια ελιά στον αστράγαλο. Η Εύα θα δείξει τους αστραγάλους της, θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα, αλλά ο Δημήτρης όχι μόνο δεν θα πειστεί, αλλά και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα την ξεσκεπάσει.

Οι υποψίες του Γιώργου

Από τη στιγμή που ο Γιώργος χώρισε με τη Θοδώρα, η Εύα έκανε τα πάντα για να σταθεί στο πλάι του, γιατί ξέρει την εκτίμηση που του είχε ο Ευθύμης. Ο αστυνόμος συνειδητοποίησε ότι αγαπάει τη Θοδώρα και της το είπε. Όμως η Εύα συνέχισε και θα συνεχίσει να έρχεται σε επαφή μαζί του.

Κάποια στιγμή, που εκείνος θα είναι μόνος στο αστυνομικό τμήμα και θα προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε σειρά, θα καταλάβει πως η Εύα είναι ένας άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στον Ευθύμη.

Αρχικά τα θυμηθεί μια κουβέντα που είχε μαζί της και αφορούσε στον Φαρμάκη. «Λυπήθηκες που πέθανε ένας εγκληματίας; Πώς κι έτσι;», τον είχε ρωτήσει και ο Γιώργος της είχε πει ότι δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος στη ζωή του, αλλά και ότι ήξερε μία πλευρά του που οι άλλοι αγννοούσαν.

«Σοβαρά είχε γνωρίσει εγκληματία που είχε και άλλη πλευρά;» του είχε πει. Την ίδια στιγμή, στο μυαλό του θα έρθει και η ατάκα που του είχε πει η Νάντια όταν ήρθε σε επαφή με την Εύα.

«Με άκουσε και με κατάλαβε, προσπάθησε να μαλακώσει τις τύχεις μου για τον Ευθύμη. Μου είπε πολύ ωραία λόγια για εκείνον». «Έχει γούστο», θα μονολογήσει ο αστυνόμος και θα ξεκινήσει έρευνα χωρίς να το πει σε κανέναν. Μοιραία θα καταλήξει στο συμπέρασμα που κανείς δεν είναι σε θέσει να καταλάβει…

Διαβάστε ακόμα

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Ανδρέα ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας!