Σασμός spoiler: Στέλλα και Εύα πολιορκούν την καρδιά του Γιώργου
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Στέλλα και Εύα πολιορκούν την καρδιά του Γιώργου

Σασμός spoiler: Στέλλα και Εύα πολιορκούν την καρδιά του Γιώργου

Σε δίλημμα καρδιάς ο γοητευτικός αστυνομικός του Σασμού

Ανάμεσα σε δύο γυναίκες θα βρεθεί ο Γιώργος στα επόμενα επεισόδια του καθηλωτικού Σασμού.

Σύμφωνα με το TV24, από τη μία έρχεται κοντά με τη Στέλλα ενώ από την άλλη γνωρίζει την Εύα από την οποία γοητεύεται.

Ο Αντρέας είναι ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε η Εύα όταν έφτασε στο χωριό και ο πρώτος που θέλησε να τη γνωρίσει καλύτερα. Ο ίδιος έπεσε στον έρωτά της και χωρίς να χάσει καιρό της αποκάλυψε πως θέλει να είναι μαζί της, να κάνουν σχέση. Εκείνη φυσικά κράτησε αρχικά μία απόσταση ασφαλείας γιατί δεν ήθελε να εμπλακεί συναισθηματικά με κάποιον αλλά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αποφασίζει να συνάψει μία ερωτική συμμαχία μαζί του.

Του λέει ότι της αρέσει και θέλει να προχωρήσουν αρκεί να φανεί διακριτικός και να μην μιλήσει σε κανέναν για τη σχέση τους. Στην πραγματικότητα εκείνη θέλει να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες του για να πιάσει τον δολοφόνο του αδερφού της.

Ο Αντρέας ενθουσιάζονται από τα πρώτα βράδια που περνάνε μαζί στο νέο του σπίτι και αρχίζει να της λέει όσα ξέρει για τους Σταματάκηδες.

Στα δίχτυα της Εύας όμως θα πέσει και ο Γιώργος. Ο τελευταίος και ο Μύρος μετά από μία βόλτα στο μπαρ της πόλης θα τη δουν στην άκρη του δρόμου, όταν ένας ληστής θα επιχειρήσει να την κλέψει ο Μύρος θα κυνηγήσει τον άγνωστο άντρα ενώ ο Γιώργος θα τρέξει να μαζέψει από τον δρόμο τη χτυπημένη Εύα, Θα την κρατήσει στην αγκαλιά του αφού εκείνη θα νιώθει ζαλάδα και στη συνέχεια θα τη συνοδεύσει στο ξενοδοχείο που μένει.

Την επόμενη μέρα η Εύα θα του ζητήσει να βρεθούν και ο Γιώργος θα της πει να πάει στο σπίτι του. Εκεί η Εύα θα τον ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά που τη βοήθησε μετά την επίθεση που δέχτηκε ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να αποσπάσει πληροφορίες για τον αδερφό της. Στο τέλος της βραδιάς τους εκείνη θα το κοιτάξει με βλέμμα που μάρτυρα ότι νιώθει κάτι παραπάνω από συμπάθεια.

Η πάντα αυστηρή και έτοιμη για εκδίκηση Εύα θα νιώσει την καρδιά της να σκιρτά στη θέα του γοητευτικού αστυνομικού.

Ο Γιώργος όμως από την επόμενη μέρα θα αρχίσει να νιώθει διαφορετικά για εκείνη. Η επαφή με αυτή τη νέα γυναίκα μετά τη Θοδώρα θα του έχει κάνει καλό και το χαμόγελο θα επιστρέψει ξανά στα χείλη του.

Την ίδια ώρα μία άλλη γυναίκα θα μπει στη ζωή του. Πρόκειται για τη Στέλλα που παρόλο που τη γνωρίζει καιρό φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να έρθουν πιο κοντά όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV24 διάφορες συμπτώσεις φέρνουν τον Γιώργο με τη Στέλλα σε συχνή επαφή με αποτέλεσμα να εξελιχθεί μεταξύ τους κάτι παραπάνω από απλή φιλία.

Το ποια από τις δύο θα κερδίσει την καρδιά του θα φανεί στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική καταρρέει και απειλεί τον Μαθιό με διαζύγιο αν δεν…