Στα σύνορα επόμενα επεισόδια: Η Γιαννούλα ομολογεί ότι κάνει λαθρεμπόριο αλλά…
Tv Spoilers

Στα σύνορα επόμενα επεισόδια: Η Γιαννούλα ομολογεί ότι κάνει λαθρεμπόριο αλλά…

Στα σύνορα επόμενα επεισόδια: Η Γιαννούλα ομολογεί ότι κάνει λαθρεμπόριο αλλά…

Όσα θα απολαύσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Αναταραχές αναμένονται στα Αχούρια και τη σειρά, Στα σύνορα, στα επόμενα επεισόδια με τη γιαγιά Γιαννούλα να αναλαμβάνει για άλλη μια φορά δράση.

Αυτό που την απασχολεί σε πρώτο χρόνο είναι το ημερολόγιο των εθελοντών πυροσβεστών όπου και μαθαίνει ότι ανάμεσά τους είναι και ο Ηρακλής.

Κάτι που όπως ήταν φυσικό την κάνει έξαλλη και ζητά από τον Έντι να τον βγάλει από την ψηφοφορία!

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Ηρακλής αντιλαμβάνεται ότι δεν βρίσκεται ανάμεσα στους εθελοντές και αποφασίζει να μην ψηφίσει κανέναν από τους υποψήφιους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, Στέλιος και Αντώνης να έχουν ισοπαλία και να αναγκάζονται σε επαναληπτική ψηφοφορία, με τον πρώτο να παίρνει την νίκη.

Στη γιορτή της γουρουνοπούλας, η Ιωάννα ερωτοτροπεί με τον Νικόλα κάνοντας τη Βέρα που είχε έρθει για να τραγουδήσει να γίνεται έξω φρενών.

Στο μεταξύ η Γιαννούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της που δεν είναι άλλο από το να τη συλλάβει ο Περικλής!

Ο Περικλής την πατάει άσχημα

Η Γιαννούλα και η Δέσποινα, σύμφωνα πάντα με τον Τηλεθεατή, καταφέρνουν να μεθύσουν τον Περικλή. Παρά τη ζάλη του, όταν η Γιαννούλα παραδέχεται πώς κάνει λαθρεμπόριο, εκείνος προσπαθεί να τη συλλάβει.

Ένα μεγάλο του όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Θα παραδώσει δηλαδή στη δικαιοσύνη την αρχηγό της σπείρας των λαθρεμπόρων.

Η Γιαννούλα, όμως, κρύβεται μέσα στο αποθηκάκι του καφέ μέχρι να πάνε ο Ηρακλής με την Ιωάννα! Και τελικά, παραδίδεται, προς μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση όλων…

Διαβάστε επίσης

Στα σύνορα επόμενα επεισόδια (17-18): Η Γιαννούλα βλέπει τον Ηρακλή ημίγυμνο και…