Survivor spoiler 15/1: Η Δώρα «αδειάζει» τον Φάνη για τα ειρωνικά σχόλια στην Ασημίνα
Tv Spoilers

Survivor spoiler 15/1: Η Δώρα «αδειάζει» τον Φάνη για τα ειρωνικά σχόλια στην Ασημίνα

Survivor spoiler 15/1: Η Δώρα «αδειάζει» τον Φάνη για τα ειρωνικά σχόλια στην Ασημίνα

Τι θα δούμε στο αποψινό (15/1) επεισόδιο

Μεγάλη συζήτηση γίνεται ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές στο Survivor, μετά την ειρωνική ατάκα, όπως έτσι τουλάχιστον την εξέλαβε η Ασημίνα, του Φάνη, προς το πρόσωπό της, για τις φορές που η ίδια έχει συμμετέχει στο reality επιβίωσης.

Ο Φάνης, κατά τη διάρκεια αγωνίσματος, είπε χαρακτηριστικά ότι η Ασημίνα έχει πάει 5 φορές στο Survivor, ενώ γνώριζε ότι αυτή είναι η 3η της φορά, κάτι που έγινε μεγάλο θέμα στο συμβούλιο, μετά την ήττα των Διασήμων, όπου ψήφιζαν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης των Μαχητών επέμενε ότι δεν το είπε ειρωνικά, αλλά λόγου χάριν, ωστόσο οι «Κόκκινοι» δεν τον πίστεψαν και στάθηκαν εναντίον του.

«Πολλές φορές είναι ειρωνικός»

Στο αποψινό επεισόδιο, όπως πρόβαλε το Fay’s Time, θα δούμε τη συμπαίκτριά του, τη Δώρα, να τον «αδειάζει».

«Η Ασημίνα μαζί με τον Αλέξη, την Κρίστυ και τον Αλέξη και λίγο ο Παύλος, μου έκαναν μια επίθεση και στάθηκαν από μια συγκεκριμένη φράση που είπα κατά τη διάρκεια του αγώνα, που σχολιάζαμε με την Ασημίνα τους κανόνες. Επειδή είχε δίκιο, της είπα ότι έχεις έρθει 5 φορές λογικό είναι να τους ξέρεις καλύτερα. Στάθηκαν σε αυτό και μου έλεγαν ότι είμαι ειρωνικός. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις κατηγορίες, καταλαβαίνω ότι τα παιδιά γενικότερα, έχουν μια αγάπη προς το πρόσωπό μου. Καλοδεχούμενη, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μακάρι να επιτίθεστε σε εμένα και όχι σε όλη την ομάδα», είπε ο Φάνης στην προσωπική συνέντευξή του.

Από την πλευρά της, η Δώρα Νικολή τοποθετήθηκε, λέγοντας: «Ο Φάνης έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, που πολλές φορές μπορεί να είναι και ειρωνικός , αλλά να μην το καταλαβαίνει. Όπως και χθες δεν το κατάλαβε και του το είπαν τα κορίτσια. Από εκεί και πέρα είναι ένα από τα παιδιά που είναι από τα πιο δίκαια παιδιά, απλά πρέπει οποιοσδήποτε μιλάει να έχει σεβασμό προς τον απέναντι. Καταλαβαίνω ότι και με την ένταση μπορούμε να πούμε μια κουβέντα παραπάνω, αλλά πρέπει να το μαζεύουμε ή να λέμε συγγνώμη στο τέλος».

Διαβάστε ακόμα

Survivor: «Έσπασε» ο Σάββας Γκέντσογλου – «Κάθε τρεις μέρες έκανε αιμοκάθαρση. Όταν πέθανε…»