«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ο Άγγελος μπροστά σε μια απόφαση ζωής
Tv Spoilers

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ο Άγγελος μπροστά σε μια απόφαση ζωής

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ο Άγγελος μπροστά σε μια απόφαση ζωής

Άλλο ένα διπλό επεισόδιο έρχεται αύριο 13/6 στις 22.00 στην ΕΡΤ

Με ένα συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφουν «Τα καλύτερά μας χρόνια» αύριο Τρίτη στις 22:00 στην ΕΡΤ.

Η γειτονιά βρίσκεται στο πόδι μετά την απόφαση του Χάρη να εξαφανιστεί. Την ίδια ώρα, η Ελπίδα προβληματίζεται για το μέλλον του γάμου της, ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι κάτι πρέπει να κάνει με το μέλλον του και παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Επεισόδιo 37ο: «Σύνδρομο “ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις”»

Η αποφάσεις που παίρνει ο Χάρης προκαλούν άγχος και νευρικότητα σε όλους τους ήρωες που βρίσκονται τελικά σε αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος δεν ξέρει πια ούτε και ο ίδιος ποια είναι η θέση του στο υπουργείο, ενώ η Ελπίδα προβληματίζεται για το μέλλον του γάμου της με τον Μανόλο. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα ταράξει ξανά τις ισορροπίες στην οικογένεια των Αντωνόπουλων.

Επεισόδιo 38ο: «Τι εστί βερίκοκο»

Η σκληρή πραγματικότητα προσγειώνει για τα καλά τον Άγγελο, δίνοντάς του να καταλάβει ότι έχει έρθει η ώρα να αποφασίσει επιτέλους τι θα κάνει με τη ζωή του. Δημιουργεί την ευκαιρία για μια νέα αρχή η οποία θα έχει πολλούς αποχαιρετισμούς. Κι ενώ ένα γράμμα θα φέρει επιτέλους ευχάριστα νέα στη γειτονιά, ο Λούης θα σοκαριστεί από την ανακοίνωση της Ζαμπέτας και μία επιστροφή θα ανακουφίσει, επιτέλους, τους Αντωνόπουλους.