Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αγκαλιάζει για πρώτη φορά το μωρό της και…
Tv Spoilers

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αγκαλιάζει για πρώτη φορά το μωρό της και…

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αγκαλιάζει για πρώτη φορά το μωρό της και…

Το σκάνδαλο με την εμπορία βρεφών θα τη σοκάρει...

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η Ειρήνη στη σειρά, Το Ναυάγιο, αφού οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι το μωράκι της δεν κατάφερε να ζήσει.

Εκείνη αν και κατέρρευσε ένιωθε μέσα της ότι το μωρό της ζει και κάτι άλλο έχει συμβεί που δεν μπορεί να σκεφτεί και να καταλάβει.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Ειρήνη ακούει στο ραδιόφωνο σχετικά με το παράνομο κύκλωμα βρεφών που γίνεται στη μαιευτική κλινική του Ψυχικού και θα αρχίσει να πιστεύει πως και η ίδια είναι θύμα του, αφού το κλάμα του παιδιού της ακόμη ηχεί στα αυτιά της.

Ο Βασίλης την καλεί στο σπίτι προκειμένου να μιλήσουν για την επερχόμενη δίκη.

Σχεδόν αντανακλαστικά πηγαίνει και αγκαλιάζει το παιδί της Στέλλας χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί ενώ λίγο αργότερα θα ακούσει άθελά της από την Ελένη τις υποψίες ότι ο μικρός Κυριάκος δεν είναι παιδί της Στέλλας.

«Ειρήνη, κάτι δεν πάει καλά και με το παιδί της Στέλλας. Με την Ελένη έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μπορεί να μην είναι δικό της. το παιδί έχει άσθμα που κανένας από την οικογένειά της δεν έχει. Ενώ όταν γεννήθηκε είχαν γράψει λάθος τύπο αίματος. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αλλά όντως κάτι κρύβεται από όλο αυτό», θα πει ο Βασίλης στην Ειρήνη.

Εκείνη μετά από όσα ειπώθηκαν θορυβείται ακόμη περισσότερο και πλέον μαζί με την Ελένη και τον Βασίλη θα κάνουν εκτεταμένες έρευνες που θα τους οδηγήσουν σε σκοτεινά αλλά και παράνομα μονοπάτια.

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης ναρκώνει την Ειρήνη για να μην τον εγκαταλείψει…