Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος μαθαίνει ότι ο Γιαννακάκης έκαψε τους γονείς του!
Tv Spoilers

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος μαθαίνει ότι ο Γιαννακάκης έκαψε τους γονείς του!

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος μαθαίνει ότι ο Γιαννακάκης έκαψε τους γονείς του!

Η Βάσω μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της και πέφτει από τα σύννεφα

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά, Το Ναυάγιο, και αυτή τη φορά το επίκεντρο των πληροφοριών είναι ο Άγγελος.

Από πολύ μικρός έχει μάθει να διεκδικεί τα πάντα μόνος του, να αντιμετωπίζει μόνος του κάθε δυσκολία όπως και τώρα που είναι αξιωματικός.

Το τελευταίο διάστημα ο Ιπποκράτης τον ήθελε κοντά του και παρότι ήταν στην αστυνομία μεσολάβησε να τον φέρει στο Λιμενικό.

Μόνο που ο καχύποπτος Ιπποκράτης θέλησε να μάθει τα πάντα για το παρελθόν του και για αυτό έβαλε δικούς του ανθρώπους να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή.

Σύμφωνα με το TV24, αυτό που βρίσκει στο ψάξιμο δεν μπορεί να το κρατήσει για τον εαυτό του και αποφασίζει να το μοιραστεί με τον Άγγελο.

Η γη χάνεται κάτω από τα πόδια του αφού μαθαίνει ότι οι γονείς του δεν έφυγαν από δυστύχημα αλλά τους έκαψε ο Δημήτρης Γιαννακάκης.

«Δεν ξέρω γιατί επέλεξαν να μην σου πουν αυτή τη τραγική αλήθεια. Άγγελε, οι γονείς σου κάηκαν έπειτα από εμπρησμό.

Ο Δημήτρης Γιαννακάκης έβαλε τους ανθρώπους του να βάλουν φωτιά στο σπίτι σας επειδή οι γονείς σου του χρωστούσαν χρήματα και δεν είχαν να του τα δώσουν», θα του αποκαλύψει ο Ιπποκράτης.

Ο Άγγελος θα κλονιστεί και θα θελήσει να μοιραστεί αυτή την πληροφορία με τη Βάσω, την κόρη του Δημήτρη, η οποία χάνει πάσα ιδέα για τον πατέρα της ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί να το πιστέψει.

«Όχι δεν μπορεί! Ο πατέρας μου δεν είναι τοκογλύφος. Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει στα ονόματα που σου είπαν Άγγελε», του λέει σοκαρισμένη.

Μόνο που οι πληροφορίες που θα μάθει θα την πείσουν ότι ο πατέρας της έκανε αυτό το φρικτό πράγμα, θα σταθεί στο πλευρό του Άγγελου και όλο αυτό θα τους φέρει πιο κοντά.

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο – Twitter: «Να δείτε που στο τέλος θα ξεσκεπάσει η Χριστίνα τον κρίπουλα Ιπποκράτη»