Το ναυάγιο spoiler: Δολοφόνος ο Ιπποκράτης! Έτσι θα αποκαλυφθεί το έγκλημά του
Tv Spoilers

Το ναυάγιο spoiler: Δολοφόνος ο Ιπποκράτης! Έτσι θα αποκαλυφθεί το έγκλημά του

Το ναυάγιο spoiler: Δολοφόνος ο Ιπποκράτης! Έτσι θα αποκαλυφθεί το έγκλημά του

Πίσω από το τρυφερό προσωπείο κρύβεται ένας φονιάς!

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδιο του «Ναυαγιού» καθώς μία σοκαριστική αποκάλυψη για τον Ιπποκράτη θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά του Mega.

Ένας ευγενικός και γενναίος άντρας που θέλει να κάνει απλά τη δουλειά τους σωστά φαίνεται να είναι ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, ο αξιωματικός του Λιμενικού, ο οποίος βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τα θύματα του ναυαγίου.

Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί πως πίσω από το αυστηρό και άλλοτε τρυφερό προσωπείο κρύβεται ένας δολοφόνος.

Σύμφωνα με το TV24 ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος της ίδιας του της συζύγου και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης δραματικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού.

Αφορμή για την παραπάνω αποκάλυψη θα είναι η εμμονή της Ευγενίας, της αδερφής της γυναίκας του, να φτάσει τις έρευνες της αστυνομίας στα άκρα προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Ο Ιπποκράτης που θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα πολλές φορές θα προσπαθήσει να αποκρύψει στοιχεία όμως κάποια από όλα αυτά θα οδηγήσουν στην αστυνομία στο προφανές

«Είχε εραστή, μου το είχε πει ότι θα με άφηνε, και παρόλο που με πόναγε, δεν της ζήτησα ποτέ να πάρουμε διαζύγιο» θα συνεχίσει να λέει ο ισχυρός άντρας τόσο στην Κλαίρη όσο και στον διοικητή της αστυνομίας που δεν σταματά να τον ανακρίνει.

Στο μεταξύ η σχέση του με την Ειρήνη θα αρχίσει να προχώρα. Η κοπέλα που έσωσε από το ναυάγιο θα αρχίσει να γοητεύεταιαπό τους τρόπους του αξιωματικού και δεν θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά του.

Η αποκάλυψη της δολοφονίας θα ταράξει την Ειρήνη που μάλιστα θα είναι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μετά το σοκ του ναυαγίου θα κληθεί να διαχειριστεί ακόμα ένα τραγικό γεγονός στη ζωή της , αφού θα έχει ήδη ερωτευτεί σφοδρά έναν δολοφόνο.

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (14-17) – «Ένα τηλεφώνημα ταράζει την Ειρήνη και λιποθυμά»