Το Ναυάγιο spoiler: Νέα επανασύνδεση για Μάκη – Λίνα;
Tv Spoilers

Το Ναυάγιο spoiler: Νέα επανασύνδεση για Μάκη – Λίνα;

Το Ναυάγιο spoiler: Νέα επανασύνδεση για Μάκη – Λίνα;

Όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική Λίνα για τις εξελίξεις στη σειρά, Το Ναυάγιο

Στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, παραχώρησε συνέντευξη η Αθηνά Ροδίτου και μιλά για τον ρόλο της Λίνας που υποδύεται στη σειρά, Το Ναυάγιο.

Την ηθοποιό την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη σειρά, Παγιδευμένοι, στον ρόλο της Μυρτούς και πλέον βλέπουμε την ιστορία της ως Λίνα μέσα από ένα τραγικό συμβάν.

Ο έρωτάς της με τον Μάκη ήταν κεραυνοβόλος – τουλάχιστον από την πλευρά του – και τώρα βλέπουμε ότι η σχέση τους είναι σε ρήξη.

Θα καταφέρουν να είναι ξανά μαζί μετά την παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσά τους;

«Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι στη σειρά και πολύ χαρούμενη, που συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω.

Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που νιώθεις ότι σε εκτιμούν», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη σχέση του Μάκη με τη Λίνα, αποκαλύπτει: «Με τον Μάκη είμαστε στη φάση που είμαστε τσακωμένοι και νομίζει ότι είμαι αρραβωνιασμένη με τον Στέφανο από την Κρήτη.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως θα έρθει ο Μάκης και θα καταλάβει το λάθος του και θα υπάρξει μία επανασύνδεση.

Η Λίνα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μάκη. Θα υπάρξει ένα πέρασμα χρόνου έξι μηνών στη σειρά και θα πάμε στο 1967, όπου θα υπάρξουν πολλές εντάσεις.

Δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτή η αλλαγή στη σειρά. Ο χαρακτήρας μου θα ωριμάσει ακόμα περισσότερο και θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες».

Τι θα δούμε στο αποψινό (29/1) επεισόδιο;

Επεισόδιο 52 (Δευτέρα 29 Ιανουαρίου)

Ο Πέτρος αρνείται την πρόσκληση για το γάμο της Ειρήνης, ενώ ο Ιπποκράτης κάνει όνειρα για τους γαμήλιους εορτασμούς. Ο Μάκης έχει ένα ατύχημα στη δουλειά του. Η Λίνα το μαθαίνει και ανησυχεί. Προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά εκείνος είναι ακόμα ανένδοτος. Θα ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους; Η παγίδα, που έστησε ο Παντελίδης στην Αλίκη, δουλεύει και το διπλό παιχνίδι που του παίζει, αποκαλύπτεται. Στην Κρήτη, η Θοδώρα μαθαίνει ότι οι γονείς της χρωστάνε στον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος αποφασίζει να της κάνει μια έκπληξη στο γραφείο. Ο Γιώργης βρίσκει το όπλο στο σπίτι της Στέλλας και το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Την ίδια ώρα, ένας φάκελος από τα Κύθηρα θα αναστατώσει το σπίτι του Ιπποκράτη.

Διαβάστε επίσης

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσαμε στο Ναυάγιο ήταν όταν…»