Το Ναυάγιο spoiler: «Ο Παύλος είναι ένα μικρό κάθαρμα. Έχει στοιχεία εναντίον του Παντελίδη και…»
Tv Spoilers

Το Ναυάγιο spoiler: «Ο Παύλος είναι ένα μικρό κάθαρμα. Έχει στοιχεία εναντίον του Παντελίδη και…»

Το Ναυάγιο spoiler: «Ο Παύλος είναι ένα μικρό κάθαρμα. Έχει στοιχεία εναντίον του Παντελίδη και…»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε μια γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega

Συνέντευξη στο περιοδικό TV24 παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά Το Ναυάγιο .

Ο τηλεοπτικός Παύλος Ξενάτος έδωσε μερικά spoilers για τη συνέχεια της σειράς αποκαλύπτοντας ότι σύντομα θα δούμε να κρατά στοιχεία εις βάρος του σατανικού Μιλτιάδη Παντελίδη αλλά και ότι οι υπεύθυνοι για το ναυάγιο του Φοίνιξ θα περάσουν από δίκη.

«Θα τα βάλει με τον Μιλτιάδη και μάλιστα θα κινήσει διαδικασίες για τη δίκη. Τα βάζει με τον Μιλτιάδη, τα βάζει όμως και με το καθεστώς γεγονός επικίνδυνο για τον ίδιο. Αλλά όπως λέει και ο ίδιος “δεν μπορούμε να τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα”. Και αυτό είναι το ενδιαφέρον σε αυτόν το ρόλο. Από τη μία δείχνει το πρόσωπο του υπερασπιστή, του δίκαιου ανθρώπου και από την άλλη είναι επίσης και αυτός ένα μικρό κάθαρμα. Χρησιμοποιεί μεθόδους που μάλλον δεν έχουμε συνηθίσει από τους καλούς ανθρώπους. Προσπαθεί και εκείνος να βρει στοιχεία όχι μόνο για να δικαιώσει τους νεκρούς αλλά και να αποδομήσει τον Παντελίδη»,

Στη σκηνή της δίκης θα τον δούμε;

Θα τον δούμε αλλά πριν από εκεί έχει να περάσει ο ήρωας μου από αρκετά μονοπάτια. Θα πρέπει να μπορέσει να συσπειρώσει όλον αυτόν τον κόσμο που έχει εξαντληθεί από την αναμονή και να καταφέρει οι καταθέσεις τους να είναι αξιόπιστες.

Σύμμαχός του;

Ο Γιώργης Κανελλάκης θα είναι σύμμαχός του. Εκείνος τον βρήκε και τον κάλεσε αλλά σιγά-σιγά θα γνωρίσω όλο τον κόσμο που έχει σχέση με το Φοίνιξ. Θα τους δείξει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Δεν θα μου δώσετε κάποια στοιχεία για το πως θα πάει η δίκη;

Δεν συνηθίζω να δίνω στοιχεία για τις εξελίξεις του ρόλου μου αλλά έτσι κι αλλιώς έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τη δίκη. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως ο Παύλος θα βρει στοιχεία εναντίον του Παντελίδη και πώς αυτός ο δικηγόρος απέκτησε όσα απέκτησε, γεγονός που δεν συνάδει με ένα νομικό εκείνης της εποχής –  φαινόμενο διαχρονικό βέβαια.

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πετρής συναντά για πρώτη φορά την Λαμπρινή και…