Το Ναυάγιο: Τα δύο πρόσωπα – κλειδιά που μπαίνουν στη σειρά και ο ρόλος τους
Tv Spoilers

Το Ναυάγιο: Τα δύο πρόσωπα – κλειδιά που μπαίνουν στη σειρά και ο ρόλος τους

Το Ναυάγιο: Τα δύο πρόσωπα – κλειδιά που μπαίνουν στη σειρά και ο ρόλος τους

Η Φανή και ο Παύλος έρχονται να ταράξουν τα νερά...

Νέα πρόσωπα έρχονται να ταράξουν – ή και όχι – τη ζωή των ηρώων στη σειρά, Το Ναυάγιο, που σίγουρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Ο Πέτρος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του Αντώνη και σε καμία περίπτωση δεν πίστευε όλα όσα έρχονται στο διάβα του.

Ο Αντώνης ήταν μπλεγμένος σε παρανομίες και πέραν αυτού ήταν και αρραβωνιασμένος με τη Φανή, η οποία καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή.

Ερχόμενη στην Αθήνα να βρει τον άντρα που την έμπλεξε σε όλα αυτά έρχεται αντιμέτωπη με τον Πέτρο και μαθαίνει εκ των πραγμάτων όλη την αλήθεια.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Φανή θα τον πιέσει να μπλεχτεί στις παρανομίες που είχε αφήσει στη μέση ενώ ταυτόχρονα του κάνει έντονο κόρτε.

Αλλά κι άλλο ένα άτομο να κάνει την εμφάνισή του κι αυτή τη φορά για καλό αφού θα έρθει αντιμέτωπος με τον Παντελίδη και θα αναλάβει την υπόθεση του ναυαγίου.

Φανή (Μαντώ Γιαννίκου)

Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη. Ήταν ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην παρανομία. Όμορφη και δυναμική, ήταν το ιδανικό δόλωμα για τα πλούσια θύματά τους. Σκληρό καρύδι, έξυπνη αλλά και πανούργα. Σε ένα μεγάλο κόλπο τους τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Η αστυνομία τη συνέλαβε, όχι όμως και τον Αντώνη, ο οποίος διέφυγε με τα κλοπιμαία. Καθώς ήταν ερωτευμένη μαζί του, δεν τον κατήγγειλε ποτέ. Παρέμεινε στη φυλακή μέχρι που διαπίστωσε ότι ο Αντώνης την έχει προδώσει. Απέδρασε και επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση αλλά βρίσκει έναν άλλον Αντώνη, τον Πέτρο. Εγκαθίσταται στην αυλή. Θα καταδώσει ο ένας τον άλλον ή θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν;

Παύλος Ξενάτος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης)

Έμπειρος δικηγόρος, με δημοκρατικές πεποιθήσεις και πολλές επιτυχίες. Ο Γιώργης του ζητά να αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων στη δίκη του Φοίνιξ. Με σοβαρότητα και δυναμισμό θα συντονίσει τους ενάγοντες, θα συνεργαστεί στενά με τον Γιώργη και συμβιβάσει τις διαφορές των θυμάτων, αφού ο Παντελίδης σπέρνει τη διχόνοια. Πώς θα αντιδράσει ο τελευταίος όταν ο Παύλος αρχίσει να σκαλίζει το δικό του παρελθόν;

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη εμφανίζεται, ο Πέτρος βρίσκεται μπλεγμένος και…