Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Γρηγόρης και Φιλιώ γίνονται γονείς!
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Γρηγόρης και Φιλιώ γίνονται γονείς!

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Γρηγόρης και Φιλιώ γίνονται γονείς!

Έρχεται μια μικρή δόση χαράς που δεν θα κρατήσει για πάντα...

Ο ένας γάμος μετά τον άλλον γίνεται στον Τύρναβο και τη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, με κανέναν από τους ήρωες να μην καταλήγει με τον πραγματικό του έρωτα.

Πρώτα η Ιουλία παντρεύεται τον Γιωργίκη για να γλιτώσει από την κατακραυγή του κόσμου λόγω της εγκυμοσύνης της και σειρά έχει ο Γρηγόρης.

Έχοντας θυμώσει με την Ιουλία αποφασίζει να στείλει προξενιό στην κόρη του Στασινόπουλου για να γίνει και η σχέση τους επίσημη.

Σύμφωνα με το TV24, το προξενιό ολοκληρώνεται με γλέντι και χαρά στο σπίτι του Στασινόπουλου, ο οποίος το μόνο που ζητά από τον Γρηγόρη είναι να κάνει ευτυχισμένη την κόρη του.

Η Κυριακούλα από την πλευρά της δεν χαίρεται ιδιαίτερα αλλά δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά! Μάλιστα, σκέφτεται ότι ίσως η σχέση των δύο νέων ευνοήσει και τον Στράτο και γλιτώσει το απόσπασμα.

Το πρώτο διάστημα ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι αλλά όπως είναι φυσικό, τα ωραία δεν κρατούν για πολύ.

Ο Γρηγόρης έχει γίνει απόμακρος ακόμη και όταν η πλέον σύζυγός του τού ανακοινώνει ότι είναι έγκυος.

Η Φιλιώ έχει καταλάβει ότι ο άντρας της δεν είναι πλέον θερμός απέναντί της αλλά το αποδέχεται μιας και περιμένει το παιδί του.

Όταν έρθει η στιγμή της γέννας, η κυρία Ραζίνη γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και χαρίζει λίγη χαρά στο σπίτι των Ραζίνηδων.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας – Twitter: «Η Στάσα έχει το ανακριτικό βλέμμα της Ελληνίδας μάνας»