Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία σκοτώνει τον Γιωργίκη, συλλαμβάνεται και…
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία σκοτώνει τον Γιωργίκη, συλλαμβάνεται και…

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία σκοτώνει τον Γιωργίκη, συλλαμβάνεται και…

Κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάληξη!

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις εξελίξεις να είναι άκρως καταιγιστικές.

Η Ιουλία στην κατάσταση που βρίσκεται λόγω της εγκυμοσύνης αποδέχεται το προξενιό με τον Γιωργίκη και οι ετοιμασίες του γάμου ξεκινούν.

Η ίδια είναι καταδικασμένη σε έναν γάμο με τον άνθρωπο που δεν αγάπησε ποτέ αλλά που ήταν η σανίδα σωτηρίας για εκείνη και το μωράκι της.

Η Χάδω παραμένει εναντίον τους και κάθε τόσο προσπαθεί να βγάλει την κακία της αλλά να αφήσει και υπόνοιες ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον αυτόν τον γάμο.

Ο Γιωργίκης ξεψυχάει και η Ιουλία συλλαμβάνεται

Στο τελευταίο επεισόδιο του 2023, είδαμε το τελευταίο λεπτό τον Γιωργίκη να έχει καρφωμένο πάνω του ένα μαχαίρι και να ξεψυχάει.

Ο Στασινόπουλος έχει μπει στο σπίτι και εντοπίζει την Ιουλία γεμάτη αίματα φωνάζοντάς της «Πού είναι το μωρό;».

Οι τηλεθεατές που δεν περίμεναν στο ελάχιστο αυτό το φινάλε για το πρώτο μισό της σεζόν, ανατρίχιασαν και με το παραπάνω κατατάσσοντάς την ως την καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Το προξενιό της Ιουλίας – Twitter: «Το καλύτερο φινάλε ελληνικής σειράς. Ανατρίχιασα!»

Όμως, αυτό που δεν θα περιμένουν με τίποτα και σύμφωνα με το TV24 είναι ότι η εν λόγω σκηνή αφορά το τέλος του γάμου της Ιουλίας με τον Γιωργίκη.

Σύμφωνα, λοιπόν, πάντα με το TV24, η Ιουλία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη τόσο σε εκείνη, όσο και στο μωρό της και τον Γιωργίκη.

Δείχνει να τα έχει χαμένα και η Στάσα με τον Ρήγα σπεύδουν δίπλα της για να της συμπαρασταθούν αλλά και να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Την υπόθεση αναλαμβάνει ο Ατζαλίνας αλλά και η Αλεξάνδρα λόγω δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και μεταξύ άλλων την πλησιάζει για να μιλήσει λίγο μαζί της.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μάθει όσο μπορεί τι συνέβη, με την Ιουλία να λέει σκόρπια πράγματα τα οποία ενδεχομένως να κρύβουν μια άλλη ιστορία από την πρωφανή.

Ο χρόνος, όμως, είναι περιορισμένος αφού η Ιουλία έχει αποδεχθεί σιωπηλά την ενοχή της και η εκτέλεση είναι μονόδρομος!

Ο Ατζαλίνας με την Αλεξάνδρα προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας του Γιωργίκη και του μωρού της όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Φιλιώ ανακοινώνει στην Ιουλία ότι θα παντρευτεί τον Γρηγόρη