Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Κυριακούλα βιάστηκε από τον πατέρα του Προβιού!
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Κυριακούλα βιάστηκε από τον πατέρα του Προβιού!

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Κυριακούλα βιάστηκε από τον πατέρα του Προβιού!

Τα μυστικά του Τυρνάβου είναι πολλά!

Γεμάτο ανατροπές είναι η σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού τελικά ο Τύρναβος κρύβει περισσότερα μυστικά από όσα θα μπορούσε να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Ήδη έχουμε πάρει μια μικρή γεύση για τις κρυφές σχέσεις που τελικά δεν οδήγησαν πουθενά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του κάνοντας γάμο με κάποιον που δεν αγάπησε ποτέ στην πραγματικότητα.

Η Κυριακούλα κρύβει μια πολύ πικρή ιστορία μέσα στην ψυχή της και μέχρι στιγμής έχουμε δει ελάχιστα πράγματα από το παρελθόν της.

Έχουμε δει την στιγμή που κάποιος «Χρήστος» την βιάζει μέσα στα σκοτάδια αλλά έκτοτε δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, πότε έγινε και γιατί έγινε.

Σύμφωνα με το TV24, όταν η Κυριακούλα ήταν ακόμη κοριτσάκι ο πατέρας του Γιωργίκη την βίασε ένα βράδυ πίσω από τους θάμνους.

Τι και αν εκείνη ούρλιαζε; Κανείς δεν άκουγε και αυτός δεν σταματούσε στα «όχι» της!

Αυτό που πέρασε δεν θα το ξεπερνούσε ποτέ και θα το κουβαλούσε εφ’ όρου ζωής θεωρώντας μάλιστα ότι η ζωή της δεν θα φτιάξει ποτέ.

Μέχρι που εμφανίστηκε ο Στράτος Ραζίνης! Του εξομολογήθηκε τα πάντα και αυτός έκανε το επόμενο βήμα, την παντρεύτηκε!

Αντί να την «παρατήσει» όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή στις «χαλασμένες», έγινε το καταφύγιό της και ο άνθρωπος που για εκείνη είναι ο Θεός.

Ο Θεός που την γλίτωσε από όσα δεινά θα επακολουθούσαν και που στάθηκε δίπλα της σαν βράχος.

Ο ερχομός της Αλεξάνδρας και εν συνεχεία του Γρηγόρη δεν άργησαν να πλημμυρίσουν με χαρά αυτόν τον γάμο.

Αλλά οι αμφιβολίες της Κυριακούλας για το ποιος είναι ο πατέρας της Αλεξάνδρας όλο και μεγαλώνουν έχοντας μέσα της τη βεβαιότητα ότι πατέρας είναι ο Χρήστος Προβιός. Αυτό επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων, ότι Γιωργίκης και Αλεξάνδρα είναι αδέλφια!

Ωστόσο, προσπαθεί να το αφήσει στην άκρη αφού το μόνο που την νοιάζει πλέον είναι να μην πάει στο εκτελεστικό απόσπασμα ο Στράτος.

Μόνο που….το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο λαός και όλα σιγά σιγά θα βγουν στο φως!

Διαβάστε επίσης

Το Προξενιό αποκλειστικό preview: Η εξομολόγηση της Κυριακούλας «ραγίζει» καρδιές – «Οι γονείς μου δεν μου φέρθηκαν ποτέ καλά!»