Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Ρήγας σκοτώνει τον Στράτο Ραζίνη!
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Ρήγας σκοτώνει τον Στράτο Ραζίνη!

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Ρήγας σκοτώνει τον Στράτο Ραζίνη!

Η ιστορία θα βαφτεί με αίμα ξανά!

Δεν έχουν τέλος οι αναταραχές στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, με ένα ακόμη φονικό να έρχεται να μαυρίσει τον Τύρναβο.

Είναι Ψυχοσάββατο και οι οικογένειες τόσο του Σκούταρη όσο και του Ραζίνη πάνε στο νεκροταφείο για να επισκεφθούν τους δικούς τους ανθρώπους.

Το κακό δεν θα αργήσει να έρθει! Ο Ζήσης θα είναι εκείνος που άθελά του θα ανάψει τις φιτιλιές για να δημιουργηθεί το κακό.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Στράτος βρίσκεται το νεκροταφείο και η Στάσα ταράζεται που τον βλέπει μετά τα όσα έχουν γίνει.

Ο Ρήγας για άλλη μια φορά δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του αφού όχι μόνο σκότωσε ο Στράτος τον πατέρα του αλλά κατά την μεταγωγή του κατάφερε να διαφύγει.

Η συμπλοκή ανάμεσά τους δεν θα αργήσει να έρθει και ο Ρήγας τραυματίζει θανάσιμα τον Ραζίνη αγνοώντας ότι αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας.

Η αγωνία για τη Στάσα και την Ιουλία είναι μεγάλη αφού φοβούνται για το μέλλον του Ρήγα.

Ο Στασινόπουλος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές προκειμένου ο Ρήγας να καταφέρει να πέσει στα μαλάκα και να γλιτώσει τυχόν εκτέλεση.

Η Κυριακούλα έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αφού έχασε τον άντρα της, το στήριγμά της που για εκείνον μιλά και στάζει μέλι το στόμα της κάθε φορά.

Προσπαθεί να βρει παρηγοριά στα παιδιά της ενώ την ίδια ώρα ο Γρηγόρης κατηγορεί τη Φιλιώ θεωρώντας την υπεύθυνη για την τροπή της υπόθεσης στη δολοφονία του πατέρα του.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Χάδω γίνεται ντετέκτιβ, ξεψαχνίζει το παρελθόν της Ιουλίας και…