Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το ξέσπασμα της Ιουλίας και η ζήλια του Γιωργίκη για τον Χρήστο προκαλεί….
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το ξέσπασμα της Ιουλίας και η ζήλια του Γιωργίκη για τον Χρήστο προκαλεί….

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το ξέσπασμα της Ιουλίας και η ζήλια του Γιωργίκη για τον Χρήστο προκαλεί….

Η ευτυχία δεν θα κρατήσει για πολύ στο αρχοντικό του Προβιού

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, έχουν προκαλέσει ανατριχίλα αφού οι σκηνές με τη δολοφονία του Γιωργίκη μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ιουλία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αμίλητη στο νοσοκομείο με τον Στασινόπουλο να προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος, με εκείνη να είναι η πρώτη που μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων.

Ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε στη λύση του μυστηρίου, δηλαδή ποιος και γιατί σκότωσε τον Γιωργίκη και εξαφάνισε το μωρό, ερχόμαστε στην ημέρα του γάμου των δύο νεόνυμφων.

Η πρώτη μέρα στο αρχοντικό του Προβιού μοιάζει για την Ιουλία εφιάλτης ενώ ο Γιωργίκης είναι πανευτυχής που την έκανε και επίσημα γυναίκα του και πέρασαν μαζί την πρώτη νύχτα του γάμου.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Ιουλία έχει μπει για τα καλά στο μάτι της Χάδως, την οποία και προσπαθεί να διαχειριστεί μιας και οι συνθήκες δεν ευνοούν.

Όλα αυτά που έχει συσσωρεύσει μέσα της την κάνουν να ξεσπά σε λυγμούς, με τον Γιωργίκη να προσπαθεί να την καθησυχάσει και να του δείξει το καλό του πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, η Φιλιώ φροντίζει να βάλει φιτιλιές στον Γρηγόρη προκειμένου εκείνος να πέσει επιτέλους στην αγκαλιά της και να παντρευτούν.

Ο Χρήστος εξαφανίζεται και η Χάδω επιβάλλεται στην Ιουλία

Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ιουλίας έχει κάνει τη Χάδω να βγει εκτός εαυτού, αφού αντί να φροντίζει τον άντρα της, γίνεται το ακριβώς αντίθετο.

Και όσο προσπαθεί να την βάλει στη νέα συνθήκη του ρόλου της στο σπίτι, γίνεται αντιληπτό ότι ο Χρήστος έχει εξαφανιστεί.

Ο Γιωργίκης, σύμφωνα πάντα με τον Τηλεθεατή, βγαίνει να τον ψάξει με το άλογό του αλλά ο Χρήστος έχει βρει καταφύγιο ξανά στο μοναστήρι.

Ο μοναχός Επιφάνειος φροντίζει να τον καθοδηγήσει για το πώς θα βρει το τετράδιο της Ευγενίας προκειμένου να δοθούν απαντήσεις και για τον δικό της θάνατο.

Από την πλευρά της, η Ιουλία έχει μπει και σε άλλες σκέψεις που την προβληματίζουν. Πώς ήξερε η Στάσα τι να κάνει για να καλύψει την πρώτη νύχτα του γάμου της και να βάψει με ψεύτικο αίμα τα σεντόνια;

Οι εκρήξεις ζήλειας του Γιωργίκη ξεκίνησαν

Η Χάδω συνεχίζει την άσχημη συμπεριφορά απέναντι στην Ιουλία θέλοντας να της δείξει ότι θα πρέπει να αναλάβει επιτέλους τα ηνία του σπιτιού ως κυρία Προβιού.

Ο Γιωργίκης βγαίνει εκτός εαυτού και υπερασπίζεται τη γυναίκα του, ωστόσο, ταυτόχρονα τον ζώνουν τα φίδια.

Και ο λόγος; Ο Χρήστος με την Ιουλία έχουν έρθει αρκετά κοντά μιας και μπορούν να συνεννοηθούν και να καταλάβει ο ένας τον άλλον.

Αυτό ήταν που ξεκίνησε να ξυπνά τα συναισθήματα της ζήλειας του Γιωργίκη που πλέον ζορίζεται ακόμη και με τον ίδιο του τον γιο.

Η Δέσπω, ανιψιά του Λεοντίου, εξαρχής είχε δείξει το ενδιαφέρον της στον Γιωργίκη και πλέον προσπαθεί να το κάνει πιο αισθητό.

Αλλά τα προβλήματα στο σπίτι δεν σταματούν, όταν ο Χρήστος και η Ιουλία αποφασίζουν να φύγουν μαζί αυτή τη φορά και να εξαφανιστούν!

Διαβάστε επίσης

Το Προξενιό της Ιουλίας – Twitter: Αποθέωση για την Άννα Μάσχα – «Κακώς αργήσαμε να την ανακαλύψουμε»