Το προξενιό της Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Η Ιουλία θα δεχθεί σωματική κακοποίηση και από τη Χάδω»
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Η Ιουλία θα δεχθεί σωματική κακοποίηση και από τη Χάδω»

Το προξενιό της Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Η Ιουλία θα δεχθεί σωματική κακοποίηση και από τη Χάδω»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ευγενία Ξυγκόρου, αποκαλύπτει όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στο TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη παραχώρησε συνέντευξη η Ευγενία Ξυγκόρου και μίλησε για τα όσα θα δούμε στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η ίδια κάνει την Ιουλία Σκούταρη, την πρωταγωνίστρια της σειράς, που πλέον συστήνεται στο κοινό ως κυρία Προβιού.

Μια ζωή όμορφη που ο θάνατος του πατέρα της της τα ανέτρεψε όλα! Έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που εμπιστευόταν, έμεινε έγκυος από τον έρωτά της και παντρεύτηκε κάποιον πλούσιο για να μπορέσει να αποφύγει την κοινωνική κατακραυγή.

Και μεταξύ άλλων, όπως έχουν δει ήδη στα επεισόδια, ο Γιωργίκης Προβιός που είναι ένας αρκετά σκοτεινός χαρακτήρας βρίσκεται μαχαιρωμένος στην κρεβατοκάμαρά του.

Έχετε τη Χάδω στο κατόπι σας.

Έτσι είναι δυστυχώς! Ξέρω από τις σκηνές που έχουμε γυρίσει ότι δεν κρύβει την αντιπάθειά της μπροστά στη νύφη της. Μετά τις χαρές η Ιουλία έρχεται να αντιμετωπίσει και την καθημερινότητα στο σπίτι. Επειδή η κοπέλα έχει μεγαλώσει χωρίς να κάνει δουλειές ως νοικοκυρά και στο αρχοντικό δεν κάνει απολύτως τίποτα, το γεγονός αυτό εξοργίζει τη Χάδω. Δεν είναι μόνο η λεκτική κακοποίηση που θα δεχτεί από εκείνη αλλά και η σωματική. Ο Γιωργίκης, όμως, είναι πολύ διαχυτικός και τρυφερός μαζί της. Η Στεφανία είναι πιο βοηθητική.

Όμως και ο Γιωργίκης θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο.

Πράγματι, τη δεύτερη μορφή της κακοποίησης θα τη βιώσει από τον Γιωργίκη. Άλλωστε και η αδελφή του η Χάδω του είπε πει μια μέρα πριν από τον γάμο του “Κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματικά είσαι”. Η Ιουλία θα αργήσει πολύ να μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι της στη μητέρα της. Προφανώς και θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Η μόνη της σωτηρία προς το παρόν είναι ο Χρήστος, ο γιος του Γιωργίκη, με τον οποίο θα αναπτύξει μια τρυφερή σχέση. Άλλωστε εκείνος αυτό το μαρτύριο που εκείνη περνά το έχει ζήσει και με τη μητέρα του.

Δεν διαφαίνεται να υπάρχει ευτυχισμένο τέλος για κανέναν από τους ήρωες όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις.

Όλοι θα βγουν λαβωμένοι. Αυτό που ελπίζω είναι αν μη τι άλλο κάποιος από τους ήρωες να βρει τουλάχιστον τη δικαίωση.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας (27/2): Η Φιλιώ ζητά καταφύγιο από τον Γρηγόρη και ο Στασινόπουλος…