«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Αυτός είναι ο ρόλος της «κακιάς» που θα υποδυθεί η Άννα Μάσχα
Tv Spoilers

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Αυτός είναι ο ρόλος της «κακιάς» που θα υποδυθεί η Άννα Μάσχα

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Αυτός είναι ο ρόλος της «κακιάς» που θα υποδυθεί η Άννα Μάσχα

Μετά την «καλή» «Διαμάντω» η Άννα Μάσχα περνάει στον αντίποδα

«Το προξενιό της Ιουλίας», η νέα σειρά εποχής του Alpha, έρχεται από το φθινόπωρο και σήμερα αποκαλύφθηκε ακόμη ένας ρόλος, αυτός που θα υποδυθεί η Άννα Μάσχα.

Αυτή είναι η «Χάδω» της σειράς

Μετά την «καλή» Διαμάντω στο «Αυτή η νύχτα μένει» η πολυτάλαντη ηθοποιός αναλαμβάνει έναν σκοτεινό ρόλο «κακιάς», αυτόν της Χάδως.

Η Χάδω είναι η μεγάλη αδελφή του Γιωργίκη Προβιού, του μεγαλοκτηματία της Λάρισας που του προξενεύουν τη νεαρή Ιουλία.

«Η Χάδω είναι μια γυναίκα σκληρή με όλους και κυρίως με τον αδελφό της. Μοιάζει να μην έχει τρυφερότητα και αγάπη για κανέναν. Την απασχολεί μόνο η ομαλή λειτουργία του σπιτικού των Προβιών που είναι το βασίλειό της, ο χώρος που κάνει κουμάντο», λέει η Άννα Μάσχα για το ρόλο της.

Μάλιστα με βάση το βιβλίο του Γιώργου Πολίτη, πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά, η Χάδω επηρεάζει πολύ έντονα τον αδελφό της ακόμα ενώ τον οδηγεί ακόμα και στο να κακοποιεί τη γυναίκα του.

«Κανένας κακός δεν είναι μόνο κακός»

Ο ρόλος είναι πρόκληση για την Άννα και τον τρόπο που θα προσεγγίσει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Όπως λέει «θα προσπαθήσω να αφήσω να φανεί το συναισθηματικό της βάθος, τα κίνητρά της, τα δίκια της, η εσωτερική της πάλη, καθώς κανένας κακός δεν είναι μόνο κακός».

Οι δεκαετίες του ’50 και του ’60 μπορεί να φαντάζουν μακρινές ωστόσο το περιβάλλον με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα είναι γνώριμα σε όλους. «Τη γνωρίζω κάπως αυτή την περίοδο γιατί στην ουσία ανατράφηκα από δυο γονείς που έζησαν την εφηβεία και τη νεότητά τους σε αυτή τη δεκαετία. Υπήρχαν ακόμη άγραφοι θεσμοί όπως η προίκα, να παντρευτεί πρώτα η αδελφή και μετά ο αδελφός και βεβαίως -κυρίως στην επαρχία- το προξενιό, ο γάμος από συμφέρον», σημειώνει η Άννα Μάσχα.

«Το προξενιό της Ιουλίας» – Οι ηθοποιοί

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ πρωταγωνιστών υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Νίκου Απειρανθίτη.

Ήδη έχουν αποκαλυφθεί οι ρόλοι της Ευγενίας Ξυγκόρου που θα κάνει την Ιουλία, του Μελέτη Ηλία που θα κάνει τον Γιωργίκη Προβιό και της Ελισάβετ Μουτάφη που θα κάνει τη Στάσα, μητέρα της Ιουλίας.

Μένει να δούμε τι ρόλους θα αναλάβει το υπόλοιπο εξαιρετικό καστ:

Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι,  Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού και ο Αδάμ Μπουσδούκος.

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Η Στάσα παντρεύτηκε έναν άνδρα που δεν αγάπησε ποτέ