Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: «Αν αποδειχτεί ότι ο Ρήγας είναι γιος του Στράτου, τότε…»
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: «Αν αποδειχτεί ότι ο Ρήγας είναι γιος του Στράτου, τότε…»

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: «Αν αποδειχτεί ότι ο Ρήγας είναι γιος του Στράτου, τότε…»

Όσα αποκάλυψε ο τηλεοπτικός Γρηγόρης Ραζίνης για τις εξελίξεις της σειράς

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σέρφας στον Τηλεθεατή και τη Χρύσα Παχούμη και μοιράστηκε λεπτομέρειες για την εξέλιξη της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας.

Ήδη έχουμε δει τον Γρηγόρη και την Ιουλία να περνούν από σαράντα κύματα αφού όσα συνέβησαν ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν τους επιτρέπουν να είναι ζευγάρι.

Μέχρι στιγμής, ο Γρηγόρης αγνοεί την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Σέρφας μάλλον δεν θα το μάθει και ποτέ.

Η ιστορία έχει απαναληφθεί με τους γονείς τους, τη Στάσα και τον Στράτο. Πλησιάζει η ώρα που θα αρχίσει να αποκαλύπτεται η αλήθεια για τον Ρήγα και τίνος παιδί είναι;

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Όπως ο πατέρας ερωτεύεται τη μάνα, έτσι και ο γιος την κόρη. Από ότι φαίνεται, όμως, καμία ιστορία δεν βγήκε σε καλό! Και αν όντως ο Ρήγας αποδειχθεί πως είναι παιδί του Στράτου, τότε θα γίνει αυτό που έμαθε να μισεί όλη του τη ζωή, ένας Ραζίνης. Ο γιος του φονιά!

Η Ιουλία είναι «τρόπαιο» για τον τσιφλικά Γιωργίκη;

Δεν νομίζω πως είναι τρόπαιο για αυτόν η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν είναι τόσο απλό! Πιστεύω πως ο Γιωργίκης έχει πολλά στη ζωή του αλλά δεν έχει και τίποτα. Ένα από τα πράγματα που τον έκανε χαρούμενο, το έχασε. Και ήταν η γυναίκα του. Στο πρόσωπο της Ιουλίας, λοιπόν, βλέπει τη γυναίκα του και την ευκαιρία να έχει μια χαρούμενη ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν τον αφορούν οι υπόλοιποι, για αυτό και προσπαθεί μανιωδώς να την κάνει να τον δεχτεί για σύζυγο.

Ο Γρηγόρης θα υποκύψει στον παράφορο έρωτα της Φιλιώς και θα δεχτεί το προξενιό που του στέλνουν;

Ο Γρηγόρης στην πραγματικότητα δεν μισεί τη Φιλιώ, ούτε του είναι αδιάφορη. Απλά τον πιέζουν όλοι να πάρει για νύφη μια κοπέλα που δεν αγαπάει, οπότε αναγκαστικά ξεσπάει πάνω της. Από τη στιγμή ειδικά που η Φιλιώ πρόδωσε τη σχέση του με την Ιουλία – τον πραγματικό του έρωτα – εκείνος ρίχνει όλο το φταίξιμο πάνω της και της το θυμίζει συνέχεια. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτός ο άνθρωπος να υποκύψει και να γίνει ζευγάρι με αυτή την κοπέλα. Το σίγουρο είναι, όμως, πως η κοπέλα αυτή δεν θα περάσει καλά, μιας και ο Γρηγόρης δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωτικά δοσμένος σε αυτήν.

Ο ερχόμους του Ανέστη, του συζύγου της Χάδως, θα φωτίσει την αλήθεια για τον θάνατο της γυναίκας του Προβιού; Αν έχει πεθάνει από φυσικά αίτια ή αν έχει δολοφονηθεί από ανθρώπους κοντά στον Προβιό;

Το σπίτι του Προβιού θυμίζει θρίλερ. Με τον καθένα να έχει το μυστικό του και να κρύβει κάτι. Από τη στιγμή που θα έρθει ένας καινούργιος χαρακτήρας με τα δικά του μυστικά, σίγουρα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Άρα και περισσότερες απορίες! Μπορεί τελικά να μην καθαρίσουν οι εικόνες που ψάχνουμε, αλλά να θολώσουν κι άλλο!

Διαβάστε επίσης

Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε γάμο με τον Προβιό γιατί…