Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Κι άλλη απόπειρα αυτοκτονίας!
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Κι άλλη απόπειρα αυτοκτονίας!

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Κι άλλη απόπειρα αυτοκτονίας!

Ο Γρηγόρης είναι περιζήτητος στη σειρά αφού για χάρη του «πέφτουν κορμιά»

Καταιγιστικές θα  οι εξελίξεις στο σίριαλ του Alpha Το προξενιό της Ιουλίας σύμφωνα με το αποκλειστικό spoiler του Τηλεθεατή.

Η Στάσα πιέζει αφόρητα την Ιουλία να πει το «ναι» στο προξενιό που της έστειλε ο Γιωργίκης. Για να τη συγκινήσει της μιλά για την εξομολόγηση που της έκανε ο υποψήφιος γαμπρός για το θάνατο της πρώτης γυναίκας του, της μητέρας του Χρήστου. Καθώς οι μέρες για το μνημόσυνο του Νικόλα Σκουτάρη πλησιάζουν, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα.

Ο Στασινόπουλος κάνει μια τελευταία απόπειρα να αποσπάσει μια μαρτυρία από την Ιουλία, για τη νύχτα του φόνου. Η μαρτυρία της Ιουλίας μπορεί να «κάψει» μια για πάντα τον Στράτο, καταδικάζοντας τον για το φόνο του πατέρα της. Έτσι ο Στασινόπουλος και η Στάσα αποφασίζουν κάνουν τα πάντα για να την πείσουν να δώσει άμεσα επίσημη κατάθεση.

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας

Ένα αναπάντεχο γεγονός, θα στρέψει αλλού την προσοχή του Στασινόπουλου. Η κόρη του Φιλιώ, παράφορα ερωτευμένη με τον Γρηγόρη, φαρμακώνεται, για να πιέσει τον πατέρα της να στείλει προξενιό στους Ραζίνηδες. Το γεγονός αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην Ιουλία να ξεγλιστρήσει. Έτσι προκαλεί την αντίδραση της μάνας της, η οποία την κατηγορεί ότι δεν τη νοιάζει να τιμωρηθεί ο φονιάς του πατέρα της. Ο Χρήστος μετανιωμένος για το βίαιο ξέσπασμά του, ζητά συγνώμη απο τον πατέρα του και εξομολογείται τις σκέψεις που κάνει για την Ιουλία. Ο Γιωργίκης κατακλύζεται από τύψεις, συγκρούεται με τη Χάδω για το παρελθόν αλλά η απρόσμενη είδηση για την απόπειρα της Φιλιώς τον σπρώχνει να σπεύσει στο πλάι του κουμπάρου του και νονού του γιου του, Στασινόπουλου.