Το προξενιό της Ιουλίας: Στις 4 Ιουλίου το ανατριχιαστικό φινάλε – Η μικρή Βγενιώ πεθαίνει και η αντίστροφη μέτρηση του Γιωργίκη ξεκινά…
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας: Στις 4 Ιουλίου το ανατριχιαστικό φινάλε – Η μικρή Βγενιώ πεθαίνει και η αντίστροφη μέτρηση του Γιωργίκη ξεκινά…

Το προξενιό της Ιουλίας: Στις 4 Ιουλίου το ανατριχιαστικό φινάλε – Η μικρή Βγενιώ πεθαίνει και η αντίστροφη μέτρηση του Γιωργίκη ξεκινά…

Αγωνία για τον δολοφόνο του Γιωργίκη μέχρι το φινάλε της σειράς

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, και το νήμα αρχίζει να ξετυλίγεται για τη δολοφονία του Γιωργίκη.

Το φινάλε θα προβληθεί στον Alpha στις 4 Ιουλίου.

Εκείνος ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί το παιχνίδι που του έπαιξε η Ιουλία με τη Στάσα, και κατ’ επέκταση της παίρνει το παιδί και το δίνει στη Χάδω που είχε πάντα την επιθυμία να γίνει μητέρα.

Με αφορμή τα όσα έχουν προηγηθεί, ο Γιωργίκης φροντίζει να κλείσει στο ψυχιατρείο την Ιουλία, με τη μικρή Βγενιώ να αναγνωρίζει ως μητέρα του τη Χάδω.

Όμως, κι αυτή η μικρή ευτυχία που υπάρχει στο Προβιόσπιτο γρήγορα θα εξελιχθεί σε εφιάλτης!

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι η Βγενιώ είναι κόρη του και είναι αποφασισμένος να τη διεκδικήσει και να την πάρει από τον Γιωργίκη.

Ο Χρήστος συνεχίζει να στηρίζει ακράδαντα την Ιουλία και η κόντρα ανάμεσα στην οικογένεια Προβιού ολοένα και δυναμώνει.

Σε μια στιγμή απροσεξίας, η μικρή Βγενιώ ξεφεύγει από τη προσοχή τους και πηγαίνει στον στάβλο.

Ένα από τα άλογα τρομάζει, σηκώνεται όρθιο και την πατά με τα πόδια του, με αποτέλεσμα η μικρή να χάνει τη ζωή της.

Όλοι θέλουν νεκρό τον Γιωργίκη

Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αφού πλέον όλοι κατηγορούν τον Γιωργίκη για τη δυστυχία που υπάρχει στη ζωή τους.

Η Χάδω αισθάνεται κενή αφού ένα κομμάτι της πέθανε μαζί με το Βγενιώ.

Ο Γρηγόρης ήλπιζε ότι θα είχε κοντά του την κόρη του, ο Επιφάνειος έχει εμπλακεί για τα καλά στην όλη υπόθεση και στο backround υπάρχει και η δολοφονία της Ευγενίας.

Όλες οι ιστορίες και οι ήρωες θα βάλουν το μικρό τους λιθαράκι μέχρι τη στιγμή που ο Γιωργίκης βρίσκεται δολοφονημένος με μαχαίρι.

Καθένας ξεχωριστά θέλει να τον βγάλει από τη μέση αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να συγκρατηθούν παρότι το μίσος υπερισχύει.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Χρήστος φέρεται να σκοτώνει τον Γιωργίκη. Στη σειρά θα ακολουθηθεί η ίδια γραμμή;

«Είναι ανατρεπτικό το ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη»

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας στη Super Κατερίνα αναφέρθηκε στο αιματοβαμμένο φινάλε αλλά δεν έδωσε την παραμικρή λεπτομέρεια για το ποιος είναι ο δράστης.

«Εγώ ξέρω ποιος σκότωσε τον Προβιό. Έτσι όπως είναι φτιαγμένο το φινάλε από τον σεναριογράφο μας Νίκο Απειρανθίτη πραγματικά είναι τόσο περίτεχνο και είναι πολύ σοκαριστικό και ανατρεπτικό ποιος τον σκότωσε. Εγώ δεν τον περίμενα τον δολοφόνο. Και μη φανταστείτε ότι είναι ο περιπτεράς, ένας άσχετος που περνούσε από το επεισόδιο», ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Μουτάφη για Προξενιό: «Εγώ ξέρω! Είναι πολύ σοκαριστικό και ανατρεπτικό ποιος σκότωσε τον Προβιό»