Το προξενιό της Ιουλίας τελευταίο επεισόδιο: Η απόλυτη ανατροπή! Ο Γιωργίκης μαχαιρώνεται από…
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας τελευταίο επεισόδιο: Η απόλυτη ανατροπή! Ο Γιωργίκης μαχαιρώνεται από…

Το προξενιό της Ιουλίας τελευταίο επεισόδιο: Η απόλυτη ανατροπή! Ο Γιωργίκης μαχαιρώνεται από…

Το κίνητρο που οδηγεί στη δολοφονία!

Η δολοφονία του Γιωργίκη για πολλούς αποτέλεσε λύτρωση στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού η συμπεριφορά του ήταν άκρως κακοποιητική.

Δεν παύει, ωστόσο, να είναι η δολοφονία ενός από τους πλουσιότερους του κάμπου που ήταν ευρέως γνωστός και με τα χρήματά του είχε άφθονη δύναμη!

Μετά τα όσα έμαθε για την Ιουλία και τον Γρηγόρη, έβγαλε το σκοτεινό του πρόσωπο στην επιφάνεια και έκτοτε όλοι βίωναν ένα μαρτύριο.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Στασινόπουλος προσπαθεί πάση θυσία να βρει ποιος έμπηξε το μαχαίρι στο φίλο και κουμπάρο του.

Νούμερο ένα ύποπτος είναι η Ιουλία που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί απόλυτα το κίνητρό της μιας και όλα αυτά τα χρόνια πέρασε τα πάνδεινα.

Ο Επιφάνειος, ωστόσο, ομολογεί ότι το έκανε εκείνος και μετά από ανάκριση του Στασινόπουλου φαίνεται ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με τη δολοφονία.

Παρόλα αυτά, μαθαίνει πολλές λεπτομέρειες για το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού!

Ένα ένα τα πρόσωπα που είχαν εξαφανιστεί εμφανίζονται και τότε γίνεται γνωστό πως όλο αυτό συνέβη για τη διεκδίκηση της μικρής Ευγενίας.

Βγαίνει εκτός εαυτού!

Η Χάδω συνειδητοποιεί ότι θα χάσει μια για πάντα τη Βγενιώ που από την πρώτη κιόλας στιγμή την ένιωθε σαν δική της κόρη. Η παθολογική της ζήλια την βγάζουν εκτός εαυτού.

Όποιος πάρει από κοντά της την μικρή Βγενιώ, θα πεθάνει κι αυτό είναι τελεσίδικο!

Η Στεφανία από την πλευρά της βλέπει ταυτόχρονα τον Χρήστο να βασανίζεται αλλά και η Ιουλία να μην μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να έχουν μια ζωή δίχως βία είναι να φύγει ο Γιωργίκης από τη μέση!

Και έτσι, ο επίλογος θα είναι αιματοβαμμένος με τη Στεφανία και τη Χάδω να βάζουν τέλος στη ζωή του Γιωργίκη, η καθεμία για τον δικό της λόγο.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας (20/6): Η Κυριακούλα συναντά τον βιαστή της στο νεκροταφείο και…