Bake off Greece: Γλυκιά πρωτιά για το show του ALPHA
Τηλεθέαση

Bake off Greece: Γλυκιά πρωτιά για το show του ALPHA

Bake off Greece: Γλυκιά πρωτιά για το show του ALPHA

Κυριακή βράδυ στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης διαγωνίζονται ταλέντα με κάθε λογής δεξιότητες, με άσους της ζαχαροπλαστικής. Και στο βάθος, οι παίκτες που παλεύουν για την επιβίωση από το Nomads. Και μπορεί το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” να είχε εδραιώσει την πρώτη θέση τα βράδια της Κυριακής, όμως χθες η πρωτιά άλλαξε χέρια. Το Bake Off Greece φτάνει σιγά, σιγά στην τελική ευθεία και κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. Ίσως σε αυτό να συνέβαλε και ο μηδενισμός παικτών που ομολόγησαν πως βοηθήθηκαν από συμπαίκτες τους, παίρνοντας έτοιμες παρασκευές για το γλυκό τους.

Συγκεκριμένα, το Bake Off Greece σημείωσε τηλεθέαση 20,2% – από τις ελάχιστες φορές που υπερβαίνει το 20%, έχοντας πιο ισχυρό έρεισμα στους άνδρες ως 24 ετών (27,5%) και τις γυναίκες 25 με 44 ετών (24,6%).

Την ίδια ώρα, το Nomads περιοριζόταν στο 15,5%. Υψηλότερα ποσοστά κατέγραψε το reality του ΑΝΤ1 στους άνδρες από 25 ως 44 ετών (18,1%). Εντυπωσιακά χαμηλά τα ποσοστά του στους πιο νέους άνδρες ως 24 ετών, όπου περιορίστηκε στο 3,2%.

Πιο κοντά στον πρώτο ALPHA, ο ΣΚΑΙ και το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” με 19,1%. Για το show ανεύρεσης ταλέντων, η πιο υψηλή επίδοση ήρθε στις ηλικία άνω των 55 ετών, όπου κατέγραψε ποσοστό 32,9%,