Chart Show: Λίκνισε τα trends και την τηλεθέαση στον ρυθμό του τσιφτετελιού!
Τηλεθέαση

Chart Show: Λίκνισε τα trends και την τηλεθέαση στον ρυθμό του τσιφτετελιού!

Chart Show: Λίκνισε τα trends και την τηλεθέαση στον ρυθμό του τσιφτετελιού!

Σήκωσε τον κόσμο από τον καναπέ το Chart Show του Σαββάτου με το αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια των τελευταίων 40 ετών.

Με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τα καλύτερα χορευτικά κομμάτια και όχι μόνο.

O Λευτέρης Πανταζής και ο Ζαφείρης Μελάς ξεσήκωσαν και με τα τραγούδια τους και με τις ιστορίες τους, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ενθουσίασε παίζοντας κλαρίνο αλλά και ο Γιώργος Αλκαίος, η Κέλλυ Κελεκίδου και η Ζωή Παπαδοπούλου δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο.

Τα καλύτερα τσιφτετέλια τραγούδησαν και οι:  Τραϊάνα Ανανία, Φανή Δρακοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βίλλυ Ράζη.

Ξεχωριστή παρουσία ήταν αυτή του Λάκη Γαβαλά που έδωσε μαθήματα χορού ενώ φωτιά στα κόκκινα έβαλε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε στο πλατό του Chart Show τον στιχουργό των επιτυχιών με πάνω από 5,000 τραγούδια, Ηλία Φιλίππου, αλλά και τον μουσικό παραγωγό που μετρά πάνω από 45 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία Μίλτο Καρατζά.

Μαζί της πάντα ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος ενώ στον σχολιασμό των τραγουδιών είδαμε και τη Ναταλία Γερμανού.

Το Chart Show ήταν το δεύτερο καλύτερο σε νούμερα πρόγραμμα του Σαββατόβραδου και πρώτο στα trends στο Twitter.

Από την αρχή η εκπομπή συγκέντρωσε υψηλό ενδιαφέρον παρά τον έντονο ανταγωνισμό από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ ξεπέρασε το 16% σε τέταρτο καθώς η βραδιά εξελισσόταν.

Mε ποσοστό 12,7% στο δυναμικό κοινό έφερε την prime time του Alpha στη δεύτερη θέση και έτσι ανέβασε τον μέσο όρο του καναλιού στην τηλεθέαση ημέρας.