«Η τέλεια απόδραση»: Μέχρι 24% η πρεμιέρα του Χρήστου Φερεντίνου!
Τηλεθέαση

«Η τέλεια απόδραση»: Μέχρι 24% η πρεμιέρα του Χρήστου Φερεντίνου!

«Η τέλεια απόδραση»: Μέχρι 24% η πρεμιέρα του Χρήστου Φερεντίνου!

Κυρίαρχο στη ζώνη του το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha

Η prime time ζώνη του Σαββατόβραδου χθες το βράδυ έγινε πιο «παιχνιδιάρικη» από ποτέ! Η «Τέλεια Απόδραση» και ο Χρήστος Φερεντίνος έκαναν πρεμιέρα στον Alpha, βάζοντας στο twitter φωτιά.

Ένα εντυπωσιακό πλατό που διαφέρει από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, ένας παρουσιαστής με πηγαίο χιούμορ που έχει συνδέσει το όνομά του με τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, πλούσια δώρα, πολλή αγωνία και η εντυπωσιακή Άννα Πρέλεβιτς να βοηθά τους παίκτες να ανακαλύψουν τι κρύβουν τα πακέτα που κατάφεραν να βγάλουν από το «κλουβί», έγιναν μια εκρηκτική συνταγή που κέρδισε τους τηλεθεατές και έκανε την «Τέλεια Απόδραση», σε παραγωγή Barking Well Media, να βρεθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen «Η Τέλεια Απόδραση» σημείωσε μέσο όρο 19,4% (μαζί με τα διαφημιστικά διαλείμματα) στο νεανικό κοινό 18-54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 24%, κερδίζοντας τη μάχη τηλεθέασης του prime time.

Το hashtag #TeleiaApodrasi ήταν το νούμερο 1 trend στο ελληνικό twitter, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν με ενθουσιασμό και χιούμορ τα δρώμενα και τις ανατροπές στο παιχνίδι.