J2US: Άλλη μία πανηγυρική πρωτιά στην prime time – Τα νεανικά κοινά δίνουν το τέμπο της τηλεθέασης – Πρώτο trend στο Twitter
Τηλεθέαση

J2US: Άλλη μία πανηγυρική πρωτιά στην prime time – Τα νεανικά κοινά δίνουν το τέμπο της τηλεθέασης – Πρώτο trend στο Twitter

J2US: Άλλη μία πανηγυρική πρωτιά στην prime time – Τα νεανικά κοινά δίνουν το τέμπο της τηλεθέασης – Πρώτο trend στο Twitter

Οι πρωτιές του λαμπερού σόου

Άλλο ένα Σάββατο βρήκε το J2US να κρατάει συντροφιά στο κοινό από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα και να παίρνει πρωτιά ήδη από τα πρώτα τέταρτα και μάλιστα με 20άρια.

Ο Νίκος Κοκλώνης αυτή τη φορά όχι μόνο τραγούδησε αλλά είχε και παρτενέρ την απαστράπτουσα Κατερίνα Καινούργιου, που εκτέλεσε και χρέη οικοδέσποινας στο celebrity room.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός εξασφάλισε ότι ο κόσμος στο σπίτι θα διασκεδάσει όχι μόνο με τα acts των 13 ζευγαριών αλλά και με το ποπ πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά και το λαϊκό της Κατερίνας Στανίση.

Το ντουέτο δε Στανίση-Αδαμαμαντίδη ήταν αυτό που απέσπασε τα περισσότερα σχόλια στο Twitter καθώς βρέθηκαν μαζί επί τηλεοπτικής σκηνής δύο τεράστια ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου.

Η επιστροφή της Ελένης Δήμου και του Μαρίνου Κόνσολου ήταν από τα συγκινητικά highlights της βραδιάς, καθώς η μεγάλη ερμηνεύτρια γύρισε στο σόου πιο δυνατή από ποτέ παρά την πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Η Μαντώ και ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν το ζευγάρι που αποχαιρέτισε το σόου, ενώ τα 12 εναπομείναντα ζευγάρια άκουσαν τις τραγουδιστικές «αποστολές» που τους ανατέθηκαν για την επόμενη εβδομάδα.

Για άλλη μία βραδιά το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν και σε επιμέρους hashtags τα ζευγάρια που τους έκαναν περισσότερο εντύπωση.

Σαρωτικό το J2US στα νεανικά κοινά

Είναι χαρακτηριστικό -που το είδαμε από το πρώτο κιόλας live- ότι το J2US συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά σε σχεδόν όλα τα επιμέρους νεανικά κοινά.

Έτσι, εκτός από την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 (με το ψηλότερο τέταρτο της εκπομπής να φτάνει στο 21,1%), το J2US πέρασε μπροστά με 5 μονάδες διαφορά (20 έναντι 15,2% από το δεύτερο τη τάξει πρόγραμμα) στο κοινό 15-44, στο κοινό 25-44 (19,6% έναντι 15,1%) και  στο κοινό 25-54 (18,2% έναντι 18%).

Τη μεγαλύτερη διαφορά το J2US την κατέγραψε στο κοινό 15-34 όπου πέρασε πρώτο με ποσοστό 24,2% έναντι 15,1%. Μάλιστα στο συγκεκριμένο κοινό το σόου κατέγραψε 30άρια σε τέταρτο ειδικά προς το τέλος της βραδιάς.

Με πρωτιά έκλεισε η βραδιά και στα επιμέρους κοινά, γυναικεία ή ανδρικά σε σχέση με το δεύτερο τη τάξει τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα το J2US είδαν:

Άνδρες 25-44: 18,4% έναντι 13,3%

Γυναίκες 25-44: 20,7% έναντι 16,9%

Γυναίκες 25-54: 21,2% έναντι 19,9%

Γυναίκες 15-44: 21,1% έναντι 16,6%