Just the 2 οf Us – Τηλεθέαση: Σάρωσε στο πέρασμά του ο τελικός του μουσικού σόου του Open με τον Νίκο Κοκλώνη
Τηλεθέαση

Just the 2 οf Us – Τηλεθέαση: Σάρωσε στο πέρασμά του ο τελικός του μουσικού σόου του Open με τον Νίκο Κοκλώνη

Just the 2 οf Us – Τηλεθέαση: Σάρωσε στο πέρασμά του ο τελικός του μουσικού σόου του Open με τον Νίκο Κοκλώνη

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εκπλήξεις και το βραβείο που δόθηκε στο καλύτερο ζευγάρι

Άφησε πίσω του όλους τους αντιπάλους του και κυριάρχησε στην prime time του Σαββάτου ο τελικός του Just the 2 of Us. Και πώς όχι άλλωστε αφού η δυναμική του σόου από το πρώτο επεισόδιο έδωσε δείγματα ότι ο Νίκος Κοκλώνης είχε με το μέρος του το κοινό κάθε ηλικίας χάρη στην άρτια παραγωγή που ετοίμασε για λογαριασμό του Open.

Αυτός ο τελικός σίγουρα τα είχε όλα: εντυπωσιακές παρουσίες, φαντασμαγορικά γραφικά, γέλιο, αβανταδόρικες ατάκες, εκπλήξεις και φυσικά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη ότι το εξαιρετικά σημαντικό ποσό των 40.000 ευρώ συγκεντρώθηκε για δύο νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν δικαιωματικά η Κόνυ Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό που από αουτσάιντερ στην αρχή του σόου έγιναν το μεγάλο φαβορί ενώ μεγάλη έκπληξη ήταν το act της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Κώστα Καραφώτη που ερμήνευσαν κομμάτι του Andrea Boccelli αφήνοντας άφωνη την κριτική επιτροπή.

Η Δέσποινα Βανδή μας θύμισε με το medley των τραγουδιών της γιατί έχει τόσο φανατικό κοινό και η Βίκυ Σταυροπούλου σκόρπισε χαμόγελα με τη δική της εμφάνιση στο πιο καλοκαιρινό κινηματογραφικό τραγούδι.

Όσο για τον Νίκο Κοκλώνη δικαιωματικά χαίρεται διπλά και ως παρουσιαστής και ως παραγωγός. Πρόσφερε στο κοινό ένα σόου που θα του μείνει αξέχαστο, τραγούδησε, κέρδισε το στοίχημα και στην τετράωρη live μετάδοση του τελικού και φυσικά βάζει πλώρη για τον νέο κύκλο του Just the 2 of Us.

Άνετη πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης

To σόου του Open συγκέντρωσε ποσοστό 19,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 ενώ από τις 12.30 και μετά, καθώς κορυφωνόταν η αγωνία για τον νικητή, το ποσοστό της τηλεθέασης δεν έπεσε κάτω από το 21% φτάνοντας στο 24,6% στο τελευταίο τέταρτο του σόου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την έναρξή του το J2US πέρασε μπροστά στη ζώνη μετάδοσής του και διατήρησε την πρωτιά μέχρι το τέλος με διψήφια διαφορά που ξεπέρασε τις 10 μονάδες.

Το ίδιο συνέβη και στο γενικό κοινό που το J2US κατέγραψε συνολική τηλεθέαση 17,6% και έφτασε το 24,5% στο τελευταίο τέταρτο της εκπομπής παίρνοντας και εδώ άνετη πρωτιά που ξεπέρασε και τις 10 μονάδες.