MasterChef VS Survivor: Η μάχη κορυφώνεται!
Τηλεθέαση

MasterChef VS Survivor: Η μάχη κορυφώνεται!

MasterChef VS Survivor: Η μάχη κορυφώνεται!

Τι προτίμησαν οι άντρες και τι οι γυναίκες

Μια διαφορετική Δευτέρα ήταν η χθεσινή στην prime time ζώνη αφού ήδη τα προγράμματα αρχίζουν να κονταροχτυπιούνται με τις επαναλήψεις. Χθες το βράδυ η αρχή έγινε στις 21.00 με το MasterChef να προβάλει όπως και το Survivor καινούρια επεισόδια εν αντιθέσει με τον ΑΝΤ1 που έπαιξε σε επανάληψη της «Άγριες Μέλισσες».

Πρώτο το νήμα έκοψε το Survivor σε όλα τα κοινά με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54 31,7% και υψηλότερο τέταρτο 47,3%.

Το MasterChef έμεινε στη δεύτερη θέση με 29,5% στο δυναμικό κοινό και υψηλότερο τέταρτο 34,4%. Οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα Νικολαίδη και Διονύσης Σαρακίνης, πάλεψαν πάνω από τις κουζίνες κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των αυστηρών κριτών που δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν ότι διαθέτουν πολύ χιούμορ στον τηλεοπτικό αέρα πειράζοντας τους παίκτες. Στο γυναικείο κοινό 25-44 το μαγειρικό ριάλιτι έκανε μέσο όρο 30,7% και στους άντρες 25-54, 25,3%.

Από τις πικάντικες στιγμές της βραδιάς το επικό τρολάρισμα της Μαργαρίτας από τον Σωτήρη Κοντιζά μπροστά στον διεθνούς φήμης σεφ Fredrik Berselius, με τη Μαργαρίτα να κερδίζει για άλλη μια φορά τη συμπάθεια του κοινού.

Στο Survivor μετά τις αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού από την Παραγωγή και την αποχώρηση του Ντάφυ, τα πράγματα μεταξύ των παικτών αρχίζουν και δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο πλησιάζοντας στον τελικό στις 15 Ιουλίου.

Στην παραλία του Αγίου Δομίνικου η διαμάχη μεταξύ των παικτών προκαλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού εκτοξεύοντας τα νούμερα.

Στις γυναίκες 25-44 έκανε μέσο όρο 33,8% ενώ στα αντρικά κοινά 25-54 έφτασε στο 29,5% . Αυτή την εβδομάδα οι κόντρες έχουν άρωμα γυναίκας. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία και έστειλε σαν δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη, έτσι μαζί με την Καρολίνα Καλύβα οι δύο γυναίκες- που οι σχέσεις τους κρέμονται σε ένα σχοινί- θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα στο τηλεοπτικό ρινγκ του Survivor.

Στον ΑΝΤ1 από την άλλη, η απόφαση να βάλουν σε επανάληψη τις «Άγριες Μέλισσες» τρεις μέρες μετά το φινάλε τους  κρίνεται άστοχη εκ του αποτελέσματος  αφού η πετυχημένη κατά τα άλλα σειρά που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό έφερε κατά κύριο λόγο μονοψήφια νούμερα με μέσο όρο στο γενικό κοινό 10,8% και στο δυναμικό μόλις 9,6%.