Οι «Άγριες Μέλισσες» έβγαλαν κεντρί στον ανταγωνισμό
Τηλεθέαση

Οι «Άγριες Μέλισσες» έβγαλαν κεντρί στον ανταγωνισμό

Οι «Άγριες Μέλισσες» έβγαλαν κεντρί στον ανταγωνισμό

Τι έγινε στην prime time της Δευτέρας; Ο Γιώργος Μπέζας αναλύει τα νούμερα τηλεθέασης

Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης τη Δευτέρα στην prime time ζώνη, με τους τηλεθεατές να περιμένουν -όπως έδειξε το ραβασάκι της Nielsen- να ξεκινήσουν οι «Άγριες Μέλισσες».

Στο διάστημα 22: 15 μέχρι και τις 23:30 που προβαλλόταν η σειρά στον ΑΝΤ1, τα υπόλοιπα κανάλια έχασαν ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών τους. Ας δούμε όμως πως εξελίχθηκε η μάχη του ζάπινγκ σε ANT1, STAR και ΣΚΑΪ για εκείνη την ώρα.

Οι «Άγριες Μέλισσες» με την 0σκαρική ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου ως Μυρσίνης  Σεβαστού να θρηνεί για τον βίαιο θάνατο του γιου της, Σέργιου, από τις τρεις αδερφές Σταμίρη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών και άγγιξε το 30,4% με μέσο όρο 27,7% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα στην αρένα της τηλεθέασης το Survivor 4  βρέθηκε στην τρίτη θέση αφού κυμάνθηκε σε ποσοστά κάτω του 20% την ώρα που προβάλλονταν οι «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο το πρόγραμμα σημείωσε μέσο όρο 27,4 % . Μάλιστα το ριάλιτι επιβίωσης μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών» έφτασε μέχρι και 44,5% .

Στο χθεσινό επεισόδιο η παραγωγή του Survivor, θέλοντας να κρατήσει σε αγωνία τους τηλεθεατές και να κερδίσει περισσότερα επεισόδια αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στους παίκτες. Αλλάζοντας εντελώς το κόνσεπτ και την ροή του παιχνιδιού και λίγο πριν την ασυλία των δύο ομάδων τους έδωσε την ευκαιρία μέσα από ένα παιχνίδι ερωτήσεων να δούμε τους γονείς των παικτών.

Από την άλλη στο Star ο τελευταίος ημιτελικός του MasterChef έκανε μέσο όρο 27,2% ενώ απέναντι από τις «Μέλισσες» τα ποσοστά έπεσαν και στο τέταρτο 22:30 με 22:45 την ώρα που η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης διασταύρωσαν τις κουτάλες τους πάνω από τις κατσαρόλες για το ποιος θα πάρει το μεγάλο εισιτήριο και θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Μαργαρίτα Νικολαϊδη, έφτασαν στο 16,7% .

Οι δυο τους πάλεψαν με τον χρόνο και τον εαυτό τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο ναι των κριτών και να φτάσουν στο τελικό. Το τέταρτο που ο Διονύσης πήρε το πράσινο φως για τον τελικό και η Μαρίνα απογοητευμένη αποχαιρετούσε το όνειρό της το ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε 34,8%.