Οι τελευταίες «μάχες» των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών – Τι έκανε η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη;
Τηλεθέαση

Οι τελευταίες «μάχες» των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών – Τι έκανε η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη;

Οι τελευταίες «μάχες» των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών – Τι έκανε η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη;

Αυλαία ετοιμάζονται να ρίξουν αυτήν την εβδομάδα οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές της πρωινής ζώνης και η μάχη της τηλεθέασης είναι σαφώς μεγάλη.

Η χθεσινή Δευτέρα, μάλιστα, είχε εκπλήξεις στους πίνακες τηλεθέασης αφού το φινάλε της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Ευτυχείτε» (την περασμένη Παρασκευή), που σάρωνε στην πρωινή ζώνη έδωσε χώρο στο να ανέβουν χθες τα νούμερα των ανταγωνιστών της.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 «Tο Πρωινό» έκοψε πρώτο το νήμα στη ζώνη των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών με νούμερα που έφτασαν σε τέταρτο το 22,6% και έχοντας μέσο όρο 14,2%. Η «Φωλια των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου έδωσε πραγματική «μάχη» με το «Πάμε Δανάη» με την πρώτη να κάνει μέσο όρο 10,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, απέναντι στο 11% της Δανάης Μπάρκα στο Mega.

Κάτω από τη βάση στο δυναμικό κοινό 18-54 κινήθηκε η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη με το «Καλοκαίρι #not» κάνοντας μέσο όρο 9,1%.

Στο γενικό σύνολο το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα έκανε στο 12,2%,  ενώ η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη έκανε 10,5%. Χαμηλά κινήθηκαν η «Φωλιά των Κούκου» με μέσο όρο στο γενικό σύνολο 7,6% αλλά και η Δανάη Μπάρκα με 6%.

Η ανατροπή έρχεται στο γυναικείο κοινό 25-44 όπου το «Πρωινό» του AΝΤ1 έκανε μέσο όρο 15,5%, η Δανάη Μπάρκα 15,3%, η  Κατερίνα Καραβάτου 10,4% και η Ελένη Τσολάκη 7,3%.

Στους άντρες 25-54 το «Πρωινό» τερμάτισε πρώτο με μέσο όρο 12,6%, η Δανάη Μπάρκα δεύτερη με 9,6%, η Ελένη Τσολάκη έκανε μέσο όρο 8,1% και η Κατερίνα Καραβάτου 7,1%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day συγκέντρωσε χθες 15,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μέσο όρο 12,5% .