Πώς ο Χρήστος Φερεντίνος κατάφερε να γίνει η «τέλεια απόδραση» για τους τηλεθεατές
Τηλεθέαση

Πώς ο Χρήστος Φερεντίνος κατάφερε να γίνει η «τέλεια απόδραση» για τους τηλεθεατές

Πώς ο Χρήστος Φερεντίνος κατάφερε να γίνει η «τέλεια απόδραση» για τους τηλεθεατές

Ο παρουσιαστής έχει το άγγιγμα του Μίδα στα τηλεπαιχνίδια

Σάββατο και το ρολόι δείχνει 20:00.Η «Τέλεια Απόδραση», με τον βασιλιά των τηλεπαιχνιδιών -όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης- Χρήστο Φερεντίνο, ξεκινά και καθηλώνει για μια δύσκολη ώρα το τηλεοπτικό κοινό αυξάνοντας κάθε εβδομάδα τα ποσοστά της.

Η ώρα ασυνήθιστη για να δίνεις τηλεοπτικό ραντεβού και μάλιστα με ένα προϊόν που ξεκίνησε προς το τέλος της σεζόν. Το τηλεπαιχνίδι αγωνίας και δράσης του Alpha με πολλά δώρα, παραγωγής της Barking Well του Νίκου Κοκλώνη, κέρδισε το στοίχημα αφού στην ώρα προβολής του το παιχνίδι έκοψε και αυτό το Σάββατο πρώτο το νήμα της κούρσας.

Με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 16,5% και με υψηλότερο τέταρτο μέχρι και 17,6%, το παιχνίδι τερμάτισε πρώτο σε όλα τα κοινά. Ο χαρισματικός παρουσιαστής φαίνεται πως έχει το άγγιγμα του Μίδα στα τηλεπαιχνίδια, αφού με μαεστρία κρατά την αγωνία των τηλεθεατών από την αρχή έως το τέλος του τηλεπαιχνιδιού.

Η «Τέλεια Απόδραση» είναι ένα τηλεπαιχνίδι που ο τηλεθεατής διασκεδάζει ακόμη και τους θερινούς μήνες και του κρατά ευχάριστη παρέα όπως φαίνεται και σε όλα τα κοινά μέσα από τους πίνακες τηλεθέασης. Στις γυναίκες ηλικίας 25-44 έφτασε μέχρι και το 20,4% σε τέταρτο με μέσο όρο 18,6%.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού γιατί όπως φαίνεται είναι ο παρουσιαστής της διπλανής πόρτας που παίζει με τους παίκτες, τους δημιουργεί την αγωνία που περνά στον τηλεθεατή και που καταφέρνει η παρέα που δημιουργείται στο πλατό της εκπομπής να περνά την μικρή οθόνη και να γίνεται η τέλεια απόδραση των τηλεθεατών σε κάθε σπίτι.

Στο πλατό υπερπαραγωγή με γρήγορη σκηνοθεσία, μουσική επένδυση που κορυφώνει την αγωνία τηλεθεατών και παικτών και μια Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψη σε αυτό τον νέο της ρόλο φτιάχνουν το παζλ της τέλειας απόδρασης για κάθε Σάββατο αποδεικνύοντας πως οι καλές δουλειές μπορούν να αναστήσουν και μια ζώνη που μέχρι πρότινος δεν ήταν η αγαπημένη του κοινού για τηλεπαιχνίδια.