Στα… λιοντάρια ο ανταγωνισμός στην prime time – Μάχη για «Μέλισσες», MasterChef και Survivor
Τηλεθέαση

Στα… λιοντάρια ο ανταγωνισμός στην prime time – Μάχη για «Μέλισσες», MasterChef και Survivor

Στα… λιοντάρια ο ανταγωνισμός στην prime time – Μάχη για «Μέλισσες», MasterChef και Survivor

Πώς τα πήγαν;

Η πρώτη νύχτα του καλοκαιριού για την βραδινή ζώνη των καναλιών θύμιζε ρωμαϊκή αρένα αφού στον ΑΝΤ1 στο STAR και στον ΣΚΑΪ οι ίντριγκες και οι μονομαχίες και η δίψα για εκδίκηση, ανέβασαν την αδρεναλίνη των τηλεθεατών στο κόκκινο, όπως και την τηλεθέαση.

Τα τρία κανάλια έδωσαν από τις 22:00 μέχρι και τις 23:30 μάχη, με τις «Άγριες Μέλισσες» να γίνονται οι βασίλισσες της βραδιάς στη ζώνη προβολής  τους.

Η σειρά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών με ερμηνείες και σκηνοθεσία που θύμιζαν τηλεταινία και όχι καθημερινό σίριαλ. Η ώρα της τιμωρίας για τις αδερφές Σταμίρη πλησιάζει και η Μυρσίνη Σεβαστού που ζητά τον θάνατο τους δίχασε το κοινό στο twitter αλλά καθήλωσε τους τηλεθεατές. Οι «Μέλισσες» κέρδισαν την πρώτη θέση απέναντι στους αντιπάλους τους με ποσοστά που κυμάνθηκαν από 22,9% μέχρι και 30% σε τέταρτο. Κάνοντας μέσο όρο 25,3% μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού και όχι άδικα, αφού αυτό δείχνει πως επιβραβεύει τις καλές δουλειές.

Από την άλλη στο Survivor, οι εντάσεις και οι ίντριγκες ανάμεσα στους Μπλε και στους Κόκκινους δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα ένα καλογραμμένο σενάριο σαπουνόπερας με πρωταγωνίστριες της βραδιάς την Καρολίνα και την Ελένη που κατηγόρησαν τον Σάκη Κατσούλη πως τους ασκεί ψυχολογική βία. Ο τηλεοπτικός τους καβγάς άναψε τα αίματα και χάρισε στο ριάλιτι επιβίωσης μέσο όρο 26,1%.

Το MasterChef που ήταν γεμάτο μαγειρικές εντάσεις και ανατροπές έφτασε σε μέσο όρο το 28,3% με υψηλότερο τέταρτο στις 21:30 με 21:45 που έφτασε στο 38,5%. Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, ανακοίνωσαν την πρώτη δοκιμασία του τελικού που ήταν για πρώτη φορά ομαδική

Οι τηλεθεατές επέστρεψαν στο ριάλιτι επιβίωσης μόλις τέλειωσαν οι «Άγριες Μέλισσες» και το MasterChef αφού όταν τα 3 προγράμματα έπαιζαν απέναντι η παρέα του Άγιου Δομίνικου έφτασε σε τέταρτο το 16,1% και αυτό ήταν το χαμηλότεροτην ώρα μετάδοσης του. Το ποσοστό του έφτασε στο 42% γύρω στη μια τα μεσάνυχτα όταν πρακτικά δεν είχε αντίπαλο άλλο ριάλιτι.