Τηλεθέαση 10/9: Το Bachelor «ροκάνισε» το Big Brother
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 10/9: Το Bachelor «ροκάνισε» το Big Brother

Τηλεθέαση 10/9: Το Bachelor «ροκάνισε» το Big Brother

To κοινό προτίμησε το ριάλιτι του Alpha αλλά και τις ελληνικές και ξένες ταινίες άλλων καναλιών

Την πρώτη τους μάχη έδωσαν τα δύο μεγάλα ριάλιτι της σεζόν που συναντήθηκαν στο ίδιο slot για πρώτη φορά από την έναρξή τους. Το Bachelor του Alpha αναμετρήθηκε με το live του Big Brother και το αποτέλεσμα είχε έναν νικητή.

Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Αλέξη Παππά και των… παθών του με τις κοπέλες που τον διεκδικούν αφήνοντας τον Μεγάλο Αδελφό ακόμα και σε μονοψήφια ποσοστά.

Σύμφωνα με τις πρώτες «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης όπως θα δείτε και στον πίνακα παρακάτω, από τις 21.00 και μετά το κοινό έδειξε προτίμηση στο Bachelor, την αξεπέραστη ελληνική ταινία «Τζένη Τζένη» στον ΑΝΤ1 αλλά και την ελληνική τηλεταινία του Mega «Ο γάμος της κόρης μου» και την Wonder Woman του Star.

Από τις 11.15 και μετά, Bachelor και Wonder Woman ήταν τα μόνα προγράμματα με διψήφιο ποσοστό, ενώ την τελευταία ώρα προβολής του μεταξύ 22.45 και 23.45 το Bachelor κυριάρχησε στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό που έφτασε και στο 19,8% (η τελετή των ρόδων).

Το Big Brother κατάφερε να ανακάμψει μετά τις 23.45 και προς το τέλος του, όμως τα μονοψήφια που προηγήθηκαν κόστισαν στον μέσο όρο του.

Αυτό που πρέπει να παρατηρήσουμε πάντως είναι ότι το κοινό διασπάστηκε δίνοντας ψήφο και στις ταινίες που έπαιζαν απέναντι στα ριάλιτι.

Ο Alpha σε κάθε περίπτωση ήταν ο κερδισμένος της μέρας συνολικά στην τηλεθέαση με το Mega πλέον να αναδεικνύεται στον παίκτη-κλειδί που πήρε τη δεύτερη θέση ενώ ο ΣΚΑΪ περιορίστηκε σε μονοψήφιο ποσοστό.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ 18-54

ALPHA: 13,8%

ΑΝΤ1: 10,5%

MEGA: 12,4%

OPEN: 5,3%

STAR: 11,8%

ΕΡΤ1: 4,2%

ΣΚΑΪ: 9,4%