Τηλεθέαση 25ης Μαρτίου: Σε “ελεύθερη πτώση” οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά το MasterChef “πετάει”!
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 25ης Μαρτίου: Σε “ελεύθερη πτώση” οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά το MasterChef “πετάει”!

Τηλεθέαση 25ης Μαρτίου: Σε “ελεύθερη πτώση” οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά το MasterChef “πετάει”!

O ενημερωτικός τομέας των καναλιών κρατάει τα προσχήματα στις τηλεθεάσεις

Αργία η χθεσινή μέρα αλλά με την απαγόρευση κυκλοφορίας σε ισχύ δεν είχε κάποια διαφορά για τον κόσμο ούτε τον τηλεοπτικό, με εξαίρεση κάποιες εκπομπές που δεν προβλήθηκαν. Από αυτές που έτρεξαν κανονικά  οι λεγόμενες ψυχαγωγικές όμως είχαν τις χειρότερες επιδόσεις με λαμπρή εξαίρεση για άλλη μια φορά το MasterChef που κατακτά νέες κορυφές στα νούμερα.

ΑΝΤ1

Το κανάλι διατήρησε διψήφιο το νούμερο της συνολικής τηλεθέασής του στο δυναμικό κοινό χάρη στα διψήφια νούμερα της πρωινής και μεσημεριανής του ζώνης καθώς η prime time του έχει “νεκρώσει” λόγω των επαναλήψεων. Έτσι στο 14,9% βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, στο 11,1% η “Πρωινή ενημέρωση”, ακόμη ψηλότερα, στο 16,2% το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στο 11,2% η καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση από τον κύριο Τσιόδρα. Μονοψήφιο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (9,1%) όπως και μονοψήφιο πήρε η ελληνική ταινία “Μαντώ Μαυρογένους” (7,9%) που προβλήθηκε λόγω της ημέρας.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,2%

ALPHA

Επικίνδυνα χαμηλά τα νούμερα του καναλιού που άρχισε να χάνει δυνάμεις ακόμη και από εκπομπές που παραδοσιακά του φέρνουν νούμερα, όπως το Happy Day που χθες έκανε μόλις 7,6%. Εξαίρεση αποτελούν οι βραδινές ειδήσεις με 17,2% και η ενημερωτική εκπομπή για τον κορονοϊό που ακολούθησε (12,7%) όπως και το μεσημβρινό δελτίο (12,6%) ενώ 12,9% απέσπασε η επετειακή ελληνική ταινία “Η δίκη των δικαστών” αμέσως μετά.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,5%

STAR

Εννιά μονάδες μπροστά πέρασε το Star χάρη στο 42,5% που συγκέντρωσε το MasterChef, ένα από τα υψηλότερα που έχει κάνει το ριάλιτι μαγειρικής. Τα διψήφια νούμερα που έκανε το κανάλι μοιράστηκαν σε πολλές ζώνες του, όπως το 13,3% των “Κου Κου”, το 15,6% που έκανε η έκτακτη σύνδεση με το Σύνταγμα για την κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το 16,3% του Shopping Star, το 15,6% του “Τροχού της τύχης” ενώ 16,1% έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 19,3%

ΣΚΑΪ

Διατηρεί μια σταθερότητα στα νούμερά του το κανάλι του Φαλήρου χάρη στον ενημερωτικό του χαρακτήρα. Έτσι 13,5% έκανε το πρωινό “Σήμερα” και 14,3% οι “Αταίριαστοι” ενώ πολύ ψηλό ήταν το ποσοστό του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων (21,9%). 10,4% ήταν το ποσοστό της εκπομπής “Εξελίξεις Live” πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που έκανε 12% ενώ 11,3% πήραν οι “8 λέξεις” στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,8%

OPEN

Δεν ευνόησε η μέρα την Κατερίνα Καινούργιου που έμεινε στο 6,7% παρόλο που το lead in που πήρε από το “Ώρα Ελλάδος” ήταν διψήφιο (12,7%). Στο 11,7% η ξένη ταινία “Γλυκός μπελάς” μετά το “Ευτυχείτε” ενώ στο 11% βρέθηκε η μεσημεριανή ελληνική ταινία “Διπλοπενιές”. 9,4% κατάφερε να συγκεντρώσει στην prime time η ξένη ταινία “Ιντιάνα Τζόουνς”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,2%