Ο ανταγωνισμός στην Prime Time της Δευτέρας
Τηλεθέαση

Ο ανταγωνισμός στην Prime Time της Δευτέρας

Ο ανταγωνισμός στην Prime Time της Δευτέρας

Με τα νέα προγράμματα σε πλήρη εξέλιξη, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν υψηλό ανταγωνισμό στο πεδίο της τηλεθέασης. Το βράδυ της Δευτέρας, οι επιλογές για τους τηλεθεατές είναι αμέτρητες. Από το GNTM και το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ως τις αγαπημένες σειρές του ALPHA και τις νέες προτάσεις του ΑΝΤ1 και του OPEN. Και μπορεί οι Δευτέρες να ανήκουν φέτος στη μόδα, ωστόσο το κοινό φαίνεται να μοιράστηκε και στις αγαπημένες του σειρές.

Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη θέση στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης κατέλαβε το Greece’s Next Top Model με 26,8%, στις ηλικίες 18-54. Πιο πίσω, το show του ΣΚΑΙ, «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που έκλεισε με τηλεθέαση, 15,2%.

Στο μέτωπο της μυθοπλασίας, οι εξελίξεις στην αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή» έφεραν για τη σειρά ποσοστό 17,2%. Μια ανάσα πιο πίσω, η κωμική σειρά του ALPHA, «Το Σόι σου», με ποσοστό 16,8%. Υψηλός ο ανταγωνισμός και στις σειρές που ακολούθησαν από τις 22.00 το βράδυ και έπειτα. «Το Τατουάζ» κράτησε το πιστό του κοινό, με ποσοστό 20,9%, ενώ και η κωμωδία του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα» συγκέντρωσε 18,9%.

Πιο δύσκολη ήταν η Δευτέρα για τα νέα προγράμματα του OPEN, που όπως φαίνεται, χρειάζονται χρόνο για να γίνουν συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό. Η δραματική σειρά «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» σημείωσε 3%, ενώ η πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί «Ελεύθερη Σχέση» περιορίστηκε στο 3,9%. Τέλος, οι ανατριχιαστικές ιστορίες του Πάνου Κοκκινόπουλου στο «Ου Φονεύσεις» κατέγραψαν τηλεθέαση, 6,3%.