Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Κυριακής
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Κυριακής

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Κυριακής

Τούμπα πάλι η κατάταξη των καναλιών, ευνοημένες οι επαναλήψεις παλιών σειρών

ΑΝΤ1

Οι πρωινές επαναλήψεις παλιών σειρών δίνουν καλά ποσοστά το κανάλι τα Σαββατοκύριακα όπως και χθες, το πολύ πρωινό “Πάτερ ημών” έφερε 17,1% στο δυναμικό κοινό, που ήταν και το μεγαλύτερο ποσοστό για το κανάλι. 13,7% απέσπασε η πρωινή Θεία Λειτουργία για την Κυριακή των Βαΐων, 15,4% το δεύτερο μεσημεριανό επεισόδιο (σε επανάληψη) του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, 13,6% η ελληνική ταινία “Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη”, στο 12,8% το βραδινό δελτίο ειδήσεων ενώ στην prime time, 13,4% πήρε η επανάληψη του “Καφέ της Χαράς” και 14,9% η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή “Ο καλός, ο κακός και ο διάσημος”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 11,6%

ALPHA

Νικητής με άνετη διαφορά μετά από αρκετές ημέρες μονοψήφιων ποσοστών πέρασε ο Alpha. Ως συνήθως, ο Νίκος Μάνεσης με  το πρωινό 28,1% συνέβαλε τα μέγιστα όσο και το 22,1% του μεσημβρινού δελτίου που ακολούθησε. Στο 14,1% το “Καλύτερα δε γίνεται”. Μπροστά πέρασε το βραδινό δελτίο ειδήσεων με 18,7% αλλά και ο βραδινός Άκης Πετρετζίκης με 14,7% ενώ μπροστά πέρασε και η ξένη ταινία “Οι Απίθανοι 2” που συγκέντρωσε 18,1%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 15,6%

MEGA

Ένα μονοψήφιο είχε το κανάλι για την Κυριακή και αυτό ήταν το 10,1% του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων. Κατά τα λοιπά ξεχώρισε το 8,9% του μεσημεριανού “Ρετιρέ”, 8% πήραν τα απογευματινά “Στρουμφάκια” (ταινία) ενώ 8,5% πήρε η ξένη ταινία “Ο τιμωρός” στη βραδινή ζώνη.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 7,2%

STAR

Αν μη τι άλλο διατήρησε διψήφιο ποσοστό την Κυριακή το κανάλι με ψηλότερο ποσοστό αυτό που συγκέντρωσαν “Τα φιλαράκια” στην απογευματινή ζώνη με 18,4%. Στα καλά νούμερα και η μεσημεριανή ταινία “Ο καλύτερός μου φίλος” με 16,4%. Το κυριακάτικο MasterClass έφτασε στο 14,5%, το βραδινό δελτίο ειδήσεων συγκέντρωσε 13,1% ενώ 15,4% πήρε η ελληνική ταινία “Τζένη Τζένη” στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12%

ΣΚΑΪ

Όχι ιδιαίτερα δυνατή μέρα η Κυριακή για το κανάλι στο δυναμικό κοινό τουλάχιστον, με τον Γιώργο Αυτιά στο 8,8%, τα “Ακραία φαινόμενα” στο 7,4%, το Dot στο 7,2%. Στον αντίποδα, διατηρεί τις δυνάμεις του το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και τα Σαββατοκύριακα (14,7% για χθες) ενώ και το βραδινό τα πήγε καλύτερα από τις καθημερινές με 14,5%. Διψήφια συγκέντρωσαν και οι δύο πρεμιέρες των εξαιρετικών ντοκιμαντέρ του BBC Earth (11,2% το Planet Earth II και 10,2% το Blue Planet II).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,1%

OPEN

Ιδιαίτερα αδύναμη η μέρα για το κανάλι που όμως ξεχώρισε για άλλη μια φορά στην πρωινή του ζώνη. Έτσι η Φαίη Μαυραγάνη πέρασε μπροστά από τον Γιώργο Αυτιά με 13,1% ενώ και η Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων από το Φανάρι πήρε 9,9%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 4,7%