Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τετάρτης
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τετάρτης

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τετάρτης

Σταθερά στην κορυφή το MasterChef, ανακατατάξεις στα πρωινά, η επίδοση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

ΑΝΤ1

Ανέβασε τη δύναμή του το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με 17,1% που ήταν και το μεγαλύτερο ποσοστό μέσα στη μέρα για το κανάλι στο δυναμικό κοινό. Στο 14,5% ο Γιώργος Παπαδάκης, στο 14,5% η Φαίη Σκορδά, ενώ ανέβηκε σε διψήφιο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με 10%. Καλή και η επίδοση του late night Γρηγόρη Αρναούτογλου με 14%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,6%

ALPHA

Καλύτερη μέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με 12,4%, στο 12% το “Εκτός γραμμής”, στο 16,1% το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στο 13,6% η Ελένη Μενεγάκη, στο 15,3% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ διψήφιο έκανε και η επανάληψη της σειράς “Το σόι σου” (12,5%) αμέσως μετά το δελτίο.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,6%

MEGA

Ανέβασε και πάλι στροφές ο Νίκος Ευαγγελάτος κάνοντας 15,7% ενώ διεκδίκησε δυναμικά θέση στην πρωινή ζώνη και πάλι το “Ντόλτσε Βίτα” με 12,2% ενώ 11% ήταν το ποσοστό της πρωινής “Κοινωνίας Ώρα Mega”. Στο 13% το “Παρά πέντε” στην prime time του καναλιού.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,8%

STAR

Πρωτιά για τους “Κου Κου” που πέρασαν μπροστά με 15,6% από το “Πρωινό”, στο 18,3% ο “Τροχός”, πρωτιά και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με 18,6% αλλά σίγουρα το ποσοστό της ημέρας το είχε και πάλι το MasterChef με 45,5% για ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι έδωσε πολύ καλό lead in στην ξένη ταινία που ακολούθησε για να κάνει 23,9%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 22,6%

ΣΚΑΪ

Ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Γιώργου Παπαδάκη πήρε το “Σήμερα” στο δυναμικό κοινό με 15% ενώ δεύτεροι σε τηλεθέαση στη ζώνη τους ήρθαν οι “Αταίριαστοι”. Στο 18,4% το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων που πέρασε πρώτο ενώ υποχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στο 16,7% αλλά παρέμεινε πρώτος στη ζώνη του. Στο 10,8% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9%

OPEN

Διατήρησαν διψήφια ποσοστά τόσο το “Ώρα Ελλάδος” με 12,4% όσο και η Κατερίνα Καινούργιου με 11,4% ενώ από τις καλές επιδόσεις για το κανάλι ήταν και η προβολή της απογευματινής ελληνικής ταινίας (9,3%) όσο και η ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα (9,6%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 7,5%