Τηλεθέαση Κυριακής: Το ποσοστό-έκπληξη της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και το κανάλι που πήρε προβάδισμα
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Κυριακής: Το ποσοστό-έκπληξη της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και το κανάλι που πήρε προβάδισμα

Τηλεθέαση Κυριακής: Το ποσοστό-έκπληξη της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και το κανάλι που πήρε προβάδισμα

Τι νούμερα έκαναν στο δυναμικό κοινό το YFSF, το διάγγελμα του πρωθυπουργού και τα δελτία ειδήσεων;

ΑΝΤ1

Με απώλειες κύλησε η Κυριακή για το κανάλι, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση του Your Face Sounds Familiar, που περιορίστηκε στο 19% στο δυναμικό κοινό, αφού προφανώς πολλοί δεν γνώριζαν ότι υπήρχε καινούριο επεισόδιο. Από την άλλη, βρήκε εξαιρετικά θετική ανταπόκριση η απόφαση του καναλιού να προβάλει την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στην πρωινή του ζώνη, η οποία συγκέντρωσε 14% και ποσοστό 76,1% στις γυναίκες 18-24! Στο 13,9% το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στο 10,4% η απογευματινή ταινία “Χτυποκάρδια στο θρανίο” και στο 12% το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ το βραδινό δελτίο συγκέντρωσε ποσοστό 12,5%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 13,2%

ALPHA

Ξεκάθαρα κερδισμένος ο Alpha και την Κυριακή, καθώς το κοινό έδειξε εμπιστοσύνη στον ενημερωτικό του τομέα περισσότερο. Έτσι ο πρωινός Νίκος Μάνεσης πήρε 28,4% (είχε προηγηθεί το 12,9% του “Οδηγού καλής ζωής”), το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων 25,3% ενώ και ο βραδινός Μάνεσης στο δελτίο ειδήσεων πέρασε μπροστά σε σχέση με τα άλλα δελτία συγκεντρώνοντας 20,1%. Έτσι έδωσε καλή πάσα στο Akis’ Food Tour (17,2%). 14,1% έκανε το “Καλύτερα δε γίνεται στη μεσημεριανή ζώνη”, 10,6% το διάγγελμα του πρωθυπουργού ενώ14,6% έπιασε η ξένη ταινία “Το βιβλίο της ζούγκλας” που προβλήθηκε στην prime time, και 11,9% η “Πολίτικη κουζίνα” που ακολούθησε.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 15,5%

STAR

Μέρα παραδοσιακά μέτρια για το κανάλι που επενδύει σταθερά στην παιδική ψυχαγωγία στην πρωινή του ζώνη στην οποία το μεγαλύτερο ποσοστό που συγκέντρωσε ήταν 12,1% για την ταινία “Δυο ντουζίνες μπελάδες 2”. Στο 12,8% οι μεσημβρινές ειδήσεις, στο 13,6% η επανάληψη από τα “Φιλαράκια”, στο 12% η απογευματινή ξένη ταινία “Ο Αρχάριος”, στο 11,1% το διάγγελμα του πρωθυπουργού και στο 12,1% η ενημέρωση του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά ενώ στο 10,1% έφτασε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Στο 10,5% η ελληνική ταινία “Παπαφλέσσας” που προβλήθηκε στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,4%

ΣΚΑΪ

Μικρή πτώση σε σχέση με το Σάββατο είδε το κανάλι στα νούμερά του και κυρίως στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Αυτιά να υποχωρεί στο 11,5% και τα “Ακραία φαινόμενα” στο 8,8%. Στο 7,3% το Dot ενώ και η Κυριακή έδειξε την εύνοιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου με 10,7%. Στο 11,8% το μεσημβρινό δελτίο, ενώ το δυναμικό κοινό επέλεξε τον ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσει το διάγγελμα του πρωθυπουργού (15,2%) και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς (16,7%). Αντίστοιχα, ψηλά βρέθηκε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (16%) ενώ το κοινό προτίμησε το ντοκιμαντέρ για τον Άσαντ (11,6%) από την ξένη ταινία Transformers 2 που προηγήθηκε, στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 11,7%

OPEN

Σταθερά πρώτη στην προτίμηση του κοινού τις πρωινές ώρες της Κυριακής η Φαίη Μαυραγάνη που έκανε 17%. Μικρή υποχώρηση από τα διψήφια νούμερα για το “Έλα, Χαμογέλα” (9,2%), ενώ 8.1% επέλεξε το Open για να δει το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 6,7%