Τηλεθέαση Παρασκευής: Η μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη και η σαρωτική νίκη του “Καφέ της Χαράς”
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Παρασκευής: Η μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη και η σαρωτική νίκη του “Καφέ της Χαράς”

Τηλεθέαση Παρασκευής: Η μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη και η σαρωτική νίκη του “Καφέ της Χαράς”

Τι επέλεξαν να δουν οι τηλεθεατές την ημέρα των ερωτευμένων;

Μεγάλες ανατροπές είδαμε στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης της Παρασκευής με απρόσμενες πρωτιές, ενώ στην prime time η νίκη ήταν ξεκάθαρη και δεν υπήρξε καμία έκπληξη.

Το βράδυ των ερωτευμένων το κοινό δεν ψήφισε ρομαντικές ταινίες, ούτε προγράμματα μόδας, δίνοντας ξεκάθαρα το προβάδισμά στην κωμωδία.

ΑΝΤ1

Συνεχίζει τη σαρωτική του πορεία η σειρά του Χάρη Ρώμα “Το Καφέ της Χαράς” που σημείωσε 32,1% και αναδείχτηκε για ακόμα μία εβδομάδα ο κυρίαρχος της prime time, δίνοντας ένα εξαιρετικό lead in στο Best Friend’s Fear που έφτασε 25,4%. Ο Γιώργος Παπαδάκης κατέκτησε τη δεύτερη θέση της ενημερωτικής ζώνης με 19,9%, ενώ ανατροπή έκανε η εκπομπή “Το Πρωινό”, παίρνοντας την πρωτιά με 19,8%. Το ίδιο ακριβώς ποσοστό κατάφερε και το “Ρουκ Ζουκ”, το Still Standing 18,1% και η “Γυναίκα χωρίς όνομα” 16,2%. Στο 16,8% κινήθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ το “Αν ήμουν πλούσιος” σκαρφάλωσε στο 18%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 18,7%

ALPHA

Στο 18,9% ανέβηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ενώ η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε ένα 17,7%, που σε τέταρτο έφτασε και το 25,8%. Το Divided έκανε μόλις 7,1%, ενώ το special Deal για ερωτευμένους πήρε ένα υψηλό 17,6%. 15,2% σημείωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όμως το “Έλα στη θέση μου”΄έπεσε δύο μονάδες, κάνοντας 17,5%. Το “Κρατάς μυστικό” που ολοκληρώνεται σύντομα, σημείωσε 13,1% και η ταινία “Αν” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην prime time έκανε 9,2%, ενώ το “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη 15,6%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,7%

STAR

Δυναμικά ξεκίνησαν οι “Κου Κου” την ημέρα, αλλά οι επιδόσεις έπεφταν στο πέρασμα της ώρας και τελικά τερμάτισαν στην τελευταία θέση (μετά τις πρωτιές των προηγούμενων ημερών), τερματίζοντας με 16%. Την κατηφόρα ακολούθησαν και οι “Αλήθειες” της Ζήνας Κουτσελίνη, κάνοντας ένα μονοψήφιο 8,5%. Αντίθετα, το Shopping Star ανέβηκε στο 25,2%, κάνοντας σε τέταρτο μέχρι και 29% και αναδείχτηκε το πιο δυνατό χαρτί της ημέρας για το κανάλι της Κηφισιάς. Καλά πήγε και ο “Τροχός” σημειώνοντας 20,6%, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κινήθηκε στο 15,7%, η ξένη ταινία “Χωρίς διέξοδο” στην prime time 13,8% και 13,3% “O σωματοφύλακας”, ενώ το The Scorpion King κατάφερε ένα 17,1%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,4%

ΣΚΑΪ

Στη βάση κινήθηκε η εκπομπή “Σήμερα” με 10,5%, ενώ οι “Αταίριαστοι” έκαναν 8,7%. Το “Μεσημέρι” του Γιώργου Λιάγκα πήγε πολύ καλά, σημειώνοντας 15,2%, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς προσγειώθηκε στο ικανοποιητικό 23,4%. Μία μονάδα “τσίμπησε” στο νεανικό κοινό το My Style Rocks, κάνοντας 16,8%, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κατάφερε ένα 11,8%, η “Πολυκατοικία” ένα μονοψήφιο 7,8% και το Gala του My Style Rocks ένα χλιαρό 15,5%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,3%

ΟPEN

Με πρωτιά ξεκίνησε η ημέρα για το Open, καθώς το “Ώρα Ελλάδος 05:30” κυριάρχησε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με 21%, ακολούθησε το “Ώρα Ελλάδος 07:00” με ένα 9,8%, ενώ η εκπομπή “Ευτυχείτε” κατάφερε ένα αξιοπρεπές 16,8%, που σε τέταρτο άγγιξε το 22,1%. Στην prime time η ξένη ταινία “Το Ημερολόγιο” έκανε ένα 8,8%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 7,7%