Τηλεθέαση Παρασκευής: Το double του Matt Damon στην prime time και ο Γιώργος Καπουτζίδης
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Παρασκευής: Το double του Matt Damon στην prime time και ο Γιώργος Καπουτζίδης

Τηλεθέαση Παρασκευής: Το double του Matt Damon στην prime time και ο Γιώργος Καπουτζίδης

To δυναμικό κοινό... ξέσπασε!

Το Contagion τίναξε την μπάνκα στον αέρα λόγω των ομοιοτήτων του σεναρίου του με την παρούσα κατάσταση του κορονοϊού αλλά το δυναμικό κοινό -τουλάχιστον με βάση όσα έδειξαν οι πρώτες πρωινές μετρήσεις τηλεθέασης- ήθελε και λίγο γέλιο, οπότε έδωσε πόντους στο αξεπέραστο “Παρά πέντε”.

ANT1

Κυρίαρχος και πάλι ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή ζώνη με ποσοστό 17,6% και το ψηλότερό του τέταρτο να φτάνει στο 27,7%. Το ποσοστό αυτό όμως έπεσε στο 10,9% για την “Πρωινή Ενημέρωση” και ανέβηκε ξανά στο 16,5% με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων που επίσης ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του. Πρωτιά για την επανάληψη του “Ρουκ Ζουκ” με 20,4% ενώ 12,3% συγκέντρωσε η μετάδοση των Χαιρετισμών -που δεν το λες και άσχημο- όμως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων υποχώρησε κι άλλο και βρέθηκε στο 10%. 8,3% πήρε η επανάληψη του “Καφέ της Χαράς” και 10,4% η επανάληψη των “Μελισσών” στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 11,3%

ΑLPHA

Mε 12% τελείωσε την εβδομάδα το Happy Day που στο ψηλότερό του τέταρτο πήρε πρωτιά με 18,6%. Στο 11% το “Εκτός γραμμής” και στο 11,9% οι μεσημβρινές ειδήσεις. Η Ελένη Μενεγάκη έφυγε για Σαββατοκύριακο με 11% στο σύνολο και ψηλότερο τέταρτο στο 15% ενώ στο 11,4% έμεινε το Deal που όμως έφτασε και το  16,1% στο τέταρτο. Στο 15,2% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που πήρε πρωτιά σε σχέση με τα υπόλοιπα δελτία, όχι όμως στη ζώνη προβολής του. 12,4% το ποσοστό της Αγγελικής Νικολούλη που αντιστάθηκε αξιοπρεπώς στο Contagion.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,6%

MEGA

Με 10,9% ξεκίνησε το “Κοινωνία ‘Ώρα Mega”, 10,5% η επανάληψη του “Ντόλτσε Βίτα” αλλά εκεί που το κανάλι έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση και έκπληξη ήταν στην prime time με το “Παρά πέντε” του Γιώργου Καπουτζίδη να αποσπά 16,6% και πρωτιά στη ζώνη προβολής του με ψηλότερο τέταρτο το τελευταίο (18,3%). Διψήφιο και για το “50-50” που ακολούθησε (11,8%). Διψήφιο ποσοστό (11,5%) πήρε για άλλη μια φορά το απογευματινό Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,9%

STAR

Νούμερα MasterChef έφτασε η προβολή της ξένης ταινίας Contagion στην late night ζώνη αφού συνολικά απέσπασε 32,6% και το ψηλότερό του τέταρτο λίγο πριν τελειώσει έφτασε στο 37,6%. Είχε προηγηθεί στην prime time άλλος ένας Matt Damon ως The Martian που απέσπασε 16,3% στο δυναμικό κοινό. Η μέρα ξεκίνησε με τους “Κου Κου” να ανεβάζουν τα ποσοστά τους και να παίρνουν πρωτιά με 15,5%, στο 11,2% η Ζήνα Κουτσελίνη που προηγούνταν στη ζώνη της την πρώτη ώρα της εκπομπής της, πρωτιά και για το Shopping Star με 16,8% όσο και για τον “Τροχό της τύχης” με 17,7%. Δεν κατάφερε να ευνοηθεί όμως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που έμεινε στο 12,9%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 16,1%

ΣΚΑΪ

Χλιαρή μέρα για το κανάλι του Φαλήρου που όμως έχει σταθερή του αξία το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων που πέρασε μπροστά στη ζώνη μετάδοσής του με 19,1%. Στο 12,1% το πρωινό “Σήμερα”, στο 13,3% οι “Αταίριαστοι”, στο 10,5% η ενημερωτική εκπομπή Νewsroom ενώ στην απογευματινή ζώνη, 10,9% πήρε η εκπομπή “Εξελίξεις Live” (με καλύτερο τέταρτο στο 17,2%). Στο 14,2% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που ήρθε δεύτερο μεταξύ των βραδινών δελτίων αλλά πρώτο την ώρα προβολής του. Ανεβασμένες και οι “8 λέξεις” στο 12,5%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,9%

OPEN

Αδύναμη μέρα για το κανάλι που όμως ξεκίνησε με το 14,4% του “Ώρα Ελλάδος” που στην έναρξή του μπήκε με φόρα και με 20,6%. Στο 7,8% το “Ευτυχείτε”, στο 8,2% οι μεσημβρινές ειδήσεις ενώ 8,4% έκανε η απογευματινή ελληνική ταινία “Η θεία απ’ το Σικάγο”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 6,3%