Τηλεθέαση Πέμπτης: Η αλλαγή σκυτάλης στην πρωινή ενημέρωση, το Shopping Star και το δελτίο που πρώτευσε
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Πέμπτης: Η αλλαγή σκυτάλης στην πρωινή ενημέρωση, το Shopping Star και το δελτίο που πρώτευσε

Τηλεθέαση Πέμπτης: Η αλλαγή σκυτάλης στην πρωινή ενημέρωση, το Shopping Star και το δελτίο που πρώτευσε

Υποτονικά τα πράγματα στα κανάλια χωρίς ψυχαγωγικό πρόγραμμα και με πολλές επαναλήψεις

ΑΝΤ1

Σημαντική υποχώρηση παρουσιάζουν τα νούμερα του σταθμού με εξαίρεση το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων που απέσπασε 19,8%. Έτσι στο 14,7% υποχώρησε το “Καλημέρα Ελλάδα”, στο 12,9% η πρεμιέρα της νέας, έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής “Πρωινή ενημέρωση”. Καλύτερη η εικόνα για την επανάληψη του “Ρουκ Ζουκ” (18,7%), στο 13,6% το έκτακτο δελτίο για την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, μονοψήφιο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον Νίκο Χατζηνικολάου (9,6%) ενώ 11,2% πήρε η επανάληψη των “Μελισσών” και 10,2% η επανάληψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 11,1%

ALPHA

Βελτιώθηκαν ελαφρά τα νούμερα του σταθμού που επανήλθε στα διψήφια ποσοστά και αυτό χάρη στη σταθερή πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που έκανε 21%. Στο 13,8% η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο 11,6% η Ελένη Μενεγάκη, στο 12,6% το Deal, στο 10,8% η επανάληψη της “Μουρμούρας” και στο 12,7% η επανάληψη της σειράς “Το Σόι σου” (και οι δύο σειρές στην prime time). Αδιάφορη φαίνεται ότι πέρασε στο δυναμικό κοινό η μεταμεσονύκτια “Αυτοψία” (4,9%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10%

STAR

Πρώτο με σαφώς χαμηλότερα νούμερα πέρασε το κανάλι στο δυναμικό κοινό, παρά την απουσία του MasterChef λόγω της περικοπής ημερών προβολής ελέω κορονοϊού. Έτσι, οι “Κου Κου” βελτίωσαν τα νούμερά τους (16,5%), στο 13,5% οι “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ενώ αξιοσημείωτο είναι το 20,5% του Shopping Star που είναι από τα λίγα ψυχαγωγικά προγράμματα που δεν μεταδίδεται σε επανάληψη. Στο 14,5% ο “Τροχός της τύχης”, στο 16,5% η μετάδοση του διαγγέλματος του πρωθυπουργού και στο 15,6% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που ακολούθησε. Στο 15,7% η ξένη ταινία Rampage στην prime time ενώ 18,1% πήρε η επόμενη ταινία John Wick.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,9%

ΣΚΑΪ

Στο 14,2% το “Σήμερα” και στο 14,1% οι “Αταίριαστοι” δύο εκπομπές που υποχώρησαν από τα υψηλά ποσοστά των προηγούμενων ημερών αλλά διατήρησαν τη δύναμή τους στο δυναμικό κοινό. Στο 18,7% το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στο 16,5% το έκτακτο δελτίο για την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, στο 12,3% το διάγγελμα του πρωθυπουργού και στο 16,3% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στο 13,4% οι “8 λέξεις” που ενισχύθηκαν περαιτέρω και στο δυναμικό κοινό.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,7%

OPEN

Ξαναβρήκε τη δυναμική του η πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού και έτσι πέρασε πρώτη η ενοποιημένη εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” με 24,4% και το καθολικό ποσοστό 100% στους άνδρες 18-24. 11% απέσπασε και η ξένη ταινία “Αυτό που θέλουν οι γυναίκες” που ακολούθησε, ενώ 11,8% πήρε η έκτακτη εκπομπή “Μένουμε σπίτι-Ό,τι συμβαίνει”. Στο 10,4% οι απογευματινές ειδήσεις και στο 10,5% η ξένη ταινία “Δια πυρός και σιδήρου” που προβλήθηκε στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,7%